Antalya Balayı Turları 2012 Fiyatları Ne Kadar?

Antalya Balayı Turu





Antalya Hakkında
"Antalya, Akdeniz Bölgesinde şehir. Antalya şehri, Antalya ilinin merkezidir. Antalya, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden biridir. Turizm, il ve kent merkezi ekonomisini belirler. Antalya aynı zamanda, Türkiye'nin büyük ölçekli göç alan kentlerinden biridir. Palmiyelerle sıralanmış bulvarları, uluslararası ödül sahibi marinası, geleneksel mimarisi ile Kaleiçi ve modern mekanları ile Türkiye'nin en önemli Turizm Merkezlerinden biri olan Antalya, Aspendos Opera ve Bale Festivali, Uluslararası Plaj Voleybolu, Triathlon, Golf Müsabakaları, Okçuluk, Tenis, Kayak yarışmaları vb. etkinliklere, 1995 yılında açılan Antalya Kültür Merkezi ile de plastik sanatlar, müzik, tiyatro, sergi gibi birçok kültürel ve sanatsal etkinliğe ev sahipliği yapmaktadır."
Antalya Balayı Otelleri
"5 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : The Sheraton Voyager Otel, Dedeman Resort Otel, Porto Bello Otel, Delphin Diva Otel, Alatimya Village Otel, Doğanay Otel"

"4 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : Bilem Otel, Özkaymak İncekum Otel, Aska Baran Otel Antalya, Aventura Park Otel Antalya"

"3 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : Melissa Residence & Spa Otel, Altes Otel, Club Golden Lady Otel"

"2 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : Bilgin Otel, Şevki Bey Otel Antalya, Aurora Otel Antalya "

"1 Yıldızlı Antalya Balayı Otelleri : Yalı Otel Antalya, Green Garden Otel Antalya"

Antalya Otellerinin Ayrıntıları >

0 Comments

Yorum Gönder