Belconti Resort otel Belek Antalya Otelleri 2012 Fiyatları Ücretleri

Belconti Resort Hotel


--------------------------------------------------------------------------------


Genel Otel Özellikleri

Belconti Resort Otel Çam Ormanlarının arasında 100.000 m2 lik bir alana kurulmuştur. Belconti Resort Otel Özellikleri; 180 Villa, 320 Ana bina Odaları, 100 Ek bina Odası ile toplam 600 Oda kapatisesindedir. Belconti Resort Otel Oda Özellikleri; Banyo:Wc, kuvet, fön makinesi, merkezi havalandırma, direkt telefon, kasa, minibar, Tv. (uydu yayınlı) balkon ve teras bulunmaktadır.

Yiyecek ve İçecekler
Otel Belconti Resort? Açık ve kapalı 800 kişi kapatisesinde 3 restorant, A lacarte (balık) restorant, (Türk, Akdeniz ve vejeteryan mutfaklardan sunumlar) Alkollu ve alkolsuz içeceklerinizi yudumlayabileceğiniz barları ile hizmetinizdedir.

Toplantı ve Kongre
Belconti Resort?de Toplam 900 kişi kapatisesinde 6 Ad. donanımı mevcut toplantı salonu hizmetlereinden faydalanabilirsiniz

Otel Servisleri
Belconti Resort Otel?de; Bebek bakımı, doktor, kuru temizleme, çamaşırhane, şezlong ve plaja havlu servisi, Alışveriş ve iş merkezi, hizmetlerini alabilirsiniz.

Ulaşım
Belek Otel Belconti Resort konum olarak; denize sıfır, Antalya merkez 35 km, mesafede bulunmaktadır.Adres: İSKELE MEVKİİ BELEK SERİK ANTALYA İcem Tour iyi tatiller diler:)

Yorum Gönder

0 Yorumlar