Majesty Club Palm Beach 2012 Tatil Fiyatları Antalya Otelleri

Majesty Club Palm Beach - Antalya otelleri

Konuklarına evlerinin konforunu aratmayacak ve hizmette sınır tanımayan tesisinde size ve ailenize majesteler gibi tatil sunacaktır. Majesty Club Palm Beach, her şey dâhil konsept ile çalışan, denize sıfır, huzur İçerisinde tatilinizi geçirebileceğiniz bir tesistir. Manavgat şehir merkezine 12 km, tarihi güzellikleriyle ünlü Side’ye 18 km, Antalya Havaalanına ise 75 km uzaklıktadır.

Genel Özellikleri:

Özenle dekore edilmiş 586 adet odası, restoranları, yüzme havuzları ve kendine ait sahili ile 183.000 m² ye yayılmış Palmiyeler içinde egzotik bir tatil bahçesi. Gün boyu süren aktiviteleri, sabah kahvaltısından gece yarısına kadar sunulan yeme içme imkânları, Topolino Club tarafından çocuklar için özenle hazırlanan programları ve engin plajı ile sınırsız bir tatilin içinde bulursunuz kendinizi. Gün boyu özel animasyon ekiplerimiz aktiviteler, oyunlar ve akşam şovları ile eğlenceli dakikalar geçirmenizi sağlayacaktır.

Odalar:

Palmiyelerle bezenmiş muhteşem bahçesi içersinde yürümekten büyük zevk alacağınızdan eminiz. Güzel tesisimizde 586 oda mevcuttur. Odalarında küvetli banyo/WC, saç kurutma makinesi, kiralık kasa, direkt hatlı telefon, müzik kanalı ile SAT TV, minibar, merkezi klima ve balkon bulunmaktadır. Tüm odalarında zemin seramiktir. 4 oda, engelli misafirlerimize uygun dizayn edilmiştir.


Tesisde Her şey dâhil konsepti uygulanmaktadır.

“Her şey dahil made by majesty” konseptiyle tatilinizi çok özel ve unutulmayacak anılarla dolduracak. Ana restoranımızdaki açık büfe menü çeşitlerimiz mevcuttur bunun yanında iki tane spesiyal restoranımızda daha farklı lezzetler deneyebilirsiniz. Otel içersindeki çeşitli barlar ve nargile kâffe hizmetinizdedir. Tüm ekibi ile size sadece Tatil Yerleri değil yıllın bütün yorgunluğunuzu atmanızda yardımcı olacağımıza söz veriyor.

Majesty Club Palm Beach - Kongre ve Seminer isteğinize göre kongreleriniz, toplantılarınız ve seminerlerinizi düzenlenir.

Majesty Club Palm Beach 3 tane konferans salonu ile hizmet verebilmektedir. 1. salon 400 kişilik, 2. salon 100 kişilik, 3. konferans salonu ise 90 kişi kapasitelidir.

Seminer ve kongrelerde sunuma açık ücretli cihazlar
TV, VCD – DVD player, Mikrofon, Barkovizyon, Flip Chart, Kablo vs.

Club Palm Beach İletişim bilgileri
» Telefon : +90 242 748 7148
» Fax : +90 242 748 7147
» E-Mail : info@majesty.com.tr
» Web adresi : http://www.majesty.com.tr
» Adres : Side/Kizilagac

Yorum Gönder

0 Yorumlar