Gökçeada Tur Fiyatları, 2015 Yaz Tatili Gökçeada Turları

Gökçeada Turları İle Tazeleneceğiniz Bir Tatil Fırsatı Sizi Bekliyor… Doğanın güzelliğinde kaybolacağınız, sıra dışı bir deneyime hazır olun!
Gökçeada TurlarıMarmara Bölgesi’nin Çanakkale iline bağlı olup yaklaşık 279 km2 yüzölçümü ile Türkiye’nin en büyük adası olan Gökçeada, gezilecek yerleri, eğlence dolu gece hayatı, tarihi mekanları, Ege mutfağına özgü lezzetleriyle tüm yorgunluklardan arınacağınız bir hafta sonu tatili vadediyor.

Gökçeada Turları ile Hayaller Ötesine Yolculuk...

Gökçeada yüzyıllar boyunca onca istilaya rağmen ayakta kalmayı başarmış tarihi, cıvıl cıvıl sokakları, masmavi deniz manzarası ile konuklarına huzur dolu anlar yaşatan güzide bir yerleşimdir.
Doğal zenginlikleri ve kültürel yapısı ile ilgileri üzerine çeken adaya, tatil tutkunlarının merakını giderecek birçok tur düzenlenmekte. İlgili turlar dahilinde birbirinden cazip programlar mevcut. Bu programlara dahil olarak hem profesyonel bir rehber eşliğinde bölgeyi gezebilir hem de eğlence dolu pek çok aktivitenin katılımcısı olabilirsiniz.
Gökçeada
Tatil denilince aklına ilk deniz ve kum gelenlerdenseniz Aydıncık, Yuvalı gibi eşsiz kumsallar ve tekne turları ile büyüleneceksiniz. Meryem Ana Panayırı, Kaya Mezarları, Tuz Gölü, Rum Köyleri gibi eşsiz doğasının tamamlayıcısı olan tarihi yapıtları ile Gökçeada’da kendinizi doğanın ve tarihin bir parçası olarak hissetmeniz içten bile değil..
Dört mevsim ziyaretçi akınına uğrayan ada güneşin son battığı yer olma özelliğine sahip, yaz akşamlarında gün batımı keyfi, tatilden aldığınız hazzı unutulmaz kılacak...

Yorum Gönder

0 Yorumlar