Ağva Özge Pansiyon ~ 2015 Yaz Tatili Ağva Özge Pansiyon

Agva son dönemde istanbula olan yakınlığı ile dikkat çeken tatil beldelerinden birisi,özellikle haftasonunu dinlenerek güzel bir ortamda geçirmek isteyenlerin tercih ettiği tatil mekanlarından.Sizde tatilinizi ağva pansiyonlarında yada ağvada bulunan otel ve apartlarda geçirmek isterseniz size en uygun otel,pansiyon ve apartları inceleyebilirsiniz.apart,otel ve pansiyon fiyatları sezon içerisinde değişiklik gösterdiğinden,fiyatlar hakkında net bilgi veremiyoruz,sizde pansiyon fiyatları,otel fiyatları,apart fiyatlarını merak ediyorsanız en sağlıklısı iletişim numarasından arayarak fiyatları öğrenebilirsiniz.
ağva özge pansiyon


Bir yanında Göksu dereleri diğer uyanında ise Yeşil çayın gürül gürül akan sularıyla suladığı toprakları ve yeşilin her tonuna bürünmüş muhteşem doğasını içinde barındıran Ağva da sizleri bu güzellikleri özgürce yaşayacağınız bir tatil keyfi yaşamaya davet ediyor. Bir yanında güneş ve kumun buluştuğu berrak denizi ile sizlere unutamayacağınız bir atmosferin içinde hayalinizdeki tatili gerçeğe dönüştürme fırsatı sunuyor. Ağva Özge Pansiyon konuklarının ihtiyaçları doğrultusunda kendisini yenileyerek daha kaliteli ve daha temiz bir ortamda tatil keyfini yaşatmak için hizmet vermektedir. İstanbul’un doğası bozulmamış yerlerinden bir tanesi olan Ağva’da şehrin bunaltıcı gürültüsünden kaçıp sığınacağınız tesisin dinlendirici ve huzur verici atmosferinde geçireceğiniz harika bir tatille kendinizi yeniden doğmuşçasına mutlu hissedersiniz. Ailece ya da dostlarınızla hoşça vakit geçireceğiniz konaklama ve hafta sonu kaçamaklarınız için mükemmel konaklama hizmetleri sunar. Ağva merkezinde konumlanan tesis Denize 7 dakikalık uzaklıkta bulunmaktadır. Ağva denize girilecek yerler arasında bulunmakta olduğundan tatil keyfini denizin serin sularıyla bulaşarak doyasıya yaşarsınız. İstanbul’un doğal yerleri ve güzellikleriyle iç içe bir tatil için tercih edebileceğiniz tesislerden bir tanesidir.

Ulaşim:

İstanbul’a 97 kilometre uzaklıkta olan bu şirin beldeye giderken gördüğünüz manzara sizi büyülemeye yetecek. Yolculuğunuz sırasında sağlı sollu uzanan ağaçları görmek bile çok keyif verici. İstanbul’dan Ağva’ya ulaşmak için öncelikle Şile’ye gitmeniz gerekiyor. Şile’ye kadar yol otoban kalitesinde…
Şile’ye ulaştıktan sonra; iki seçenekle Ağva’ya gidebilirsiniz;
Birincisi, sahil yolu; Şile Çayırbaşı’ndan iki yol ayrılıyor. Sahil yolu, Kabakoz, Akçakese yolunun devamında karşınıza Şuayipli çıkacak, İsaköy dönüşüne geldiğinize Ağva tabelaları size çok yardımcı olacaktır.

Şile’ den Ağva’ya ikinci yol güzergahı ise;Çayırbaşı’ndan, Teke köyüne giden yolu takip ettiğinizde Teke,Gökmaslı ve İsaköy istikametinin devamında Ağva’ya ulaşabilirsiniz.

Gebze tarafından ulaşım için;Mollafenari istikametine doğru gidin. Tem yolunu takip edin, soldan Teke yoluna sapıp, Yağcılar, Değirmençayın yolunu takip edin. Teke’ye geldiğinizde sağdan İsaköy yoluna sapın ve Ağva’dasınız.

İzmit tarafından ulaşım için;Kandıra otobanı ile ilk önce Kandıra,Akçaova ve sonra Ağva karşınızda olacak.

Karadeniz bölgesinden ulaşım için ise; Akçakoca yolunu takip ederek ulaşabilirsiniz.

Eğer Ağva’ya ulaşım için otobüs kullanacaksanız Haremde iett otobüslerinin kalktığı yerdeki yazahanemizden her saat başı kalkan otobüslerle; önce Şile’ye ardından da Ağva yoluna girerek yolculuğunuzu tamamlayabilirsiniz.

Ancak Ağva yolculuğu için bizim tavsiyemiz;özel aracınızla gelecek iseniz,giderken deniz yolunu, dönüşte ise orman yolunu tercih edin böylece Ağva’nın bütün güzelliklerini keşfetmiş olursunuz.

Adres : Şile Cd. Fırın Sk. No : 8 Ağva / ŞİLE
Tel : 0216 721 84 47
Gsm 1 : 0536 447 17 37 Gsm 2 : 0538 502 49 08
Web : www.pansiyonozge.com
e-mail : info@pansiyonozge.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar