Alanya Gold Safran Hotel Resimleri ve Tatil Fırsatı oda Fiyatı

Alanya Gold Safran Hotel Resimleri ve Tatil Fırsatı oda Fiyatı

Gold Safran Hotel Alanya Obalgöl bölgesinde bulunan bir Akdeniz otelidir. havaalanına 125 km., Alanya şehir merkezine 2.5 km uzaklıktadır. otelin 250 metre yanında bulunan alışveriş merkezinde bar, restaurant, butik, hediyelik eşya ve market, eczane, araba-bisiklet-motosiklet kiralama gibi her türlü satış birimi mevcuttur.

Damlataş mağarası ve Arkeoloji müzesine 4 km, Dim mağarasına 7 km, Kızılkuleye 3 km ve Alanya kalesine 5 km uzaklıktadır.
alanya otel resimleri
Gold Safran Otel Alanya

en beğenilen alanya otelleri
4 yıldızlı Alanya Gold Safran Otel



Aktiviteler

Otelimizde su kaydırağı, jimnastik, sauna, masaj, Türk hamamı, fıtnesscenter masa tenisi, bilardo, dart, boccia, aerobik, gündüz ve akşam animasyonları, spor turnuvaları, yarışmalar, havuz oyunları, disko turu, çocuk kulübü, canlı müzik özel pilajımızda su sporları, voleybol ile sizleri bekleyen daha birçok süprizlerle tatilinizi renklendirecek her türlü aktiviteyi bulma şansına sahipsiniz.


Aktiviteler
Konaklama

Otelimiz 11 suit, 65 suit aile odası, 30 standart dbl,82 standart triple oda ve 582 yatak kapasitesine sahiptir. Bütün odalarda; Duş, Split Klima, Uydu TV, Müzik Kanalı, Mini bar, Emanet Kasası, Saç Kurutma Makinesi, Direkt Telefon, her odanın kendine ait balkonu ve balkonlarda oturma grupları mevcuttur.
Otelimiz Denize 200 m uzaklıkta olup, özel plajımıza ulaşım alt geçit ile güvenli bir şekilde sağlanmaktadır. Bütün Alanya bölgesinde olduğu gibi sahil şeridi kumsaldır.

Gold Safran Hotel deneyimli kadrosu ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla misafirlerine tatilin en güzelini sunulmaktadır.

Tanıtım Videosu

Otel Fiyatları:Alanya Gold Safran Otel fiyatları sezon içerisinde değişiklik gösterdiğinden en sağlıklı fiyat bilgisini online rezervasyon sitesi booking.com veya trivago.com otel karşılaştırma sitelerinden size özel fiyatlarla bulabilirsiniz

İLETİŞİM

TEL: 90.242.514 03 04 - 514 33 40 FAX: 90.242.514 38 09

Fatih Cad. Oba Göl Mevkii Alanya/ANTALYA

E-mail :info@goldsafran.com

Yorum Gönder

0 Yorumlar