Alanya Grand Kaptan Otel, Alanya Grand Kaptan Resimleri ve Fiyatı

Alanya Grand Kaptan Otel, Alanya Grand Kaptan Resimleri ve Fiyatı
Grand Kaptan Otel Profesyonel ekibi ile değişik animasyon şovları, eğlence programları, turnuvalar ile siz misafirlerimizi dinlendirirken aynı zamanda eğlendirmeyi amaçlamaktadır.

Havuzlar
Grand Kaptan Otel, tatiliniz boyunca havuz keyfini çıkarmak için sizlere açık havuz, çocuk havuzu ve su kaydırağı ile hizmetinizdedir.
Son derece sıhhî şartlarda kontrolü ve bakımı yapılan bütün yüzme havuzlarımızda siz misafirlerimizin sağlığı her zaman ön planda tutulmaktadır.

Çocuk Aktiviteleri (Mini Club

Küçük konukları her zaman Grand Kaptan Otel için çok özeldir. Küçük konuklarımız ebeveynleri eşliğinde kaydıraklı çocuk havuzunda eğlenebilir veya mini club de Animatörlerimiz eşliğinde hayallerini kâğıtlara döküp resimler yapabilir, oyun parkımızda oynayabilir, her akşam çocuk diskosuna katılabilirler.Çocuklarınızın güvenli bir şekilde eğlenip vakit geçirmesi için oyunlar ve eğlenceli aktiviteler düzenlemektedir.
Oyun Bahçesi,Mini Club,3 Adet Su Kaydırağı,Çocuk Diskosu

Plaj
Akdeniz'in eşsiz doğasıyla en güzel sahilinde, Grand Kaptan Otel'in özel plajında güneşlenebilir, su sporlarına katılabilirsiniz. Sahilimizde misafirlerimiz için şezlonglar ve güneş şemsiyelerinden yararlanabilirsiniz. Ayrıca plaj barımız siz misafirlerimizin hizmetindedir.

SPA Center & Hamam & Sauna

Vücudunuzu yenileyip temizlik ve saflığın rahatlatıcı etkisini yaşayın. Geleneksel Türk adetlerinin vazgeçilmez tutkusu Türk hamamından faydalanabilirsiniz.

Sauna hem vücudu hem de ruhu canlandırır. Sizi saran rahatlatıcı buhar bulutları ile daha yumuşak bir banyoyu, hassas dengenizi düzenlemesi, vücudunuzun toksin maddelerden arındırması, sıkıntılarınızı hafifletmesi ve gerginliğinizi yok etmesidir.

Güler yüzlü personelimizin yardımıyla saunamızdan en doğru şekilde yararlanabilir, saunayı bir tedavi unsuru olarak hayatınıza taşıyabilirsiniz.

Alanya Grand kaptan Otel tanıtım Videosu


Su Sporları

Sahilimizde gün boyunca hizmet vermekte olan su sporları merkezinde her türlü motorlu ve motorsuz su sporları hizmetinden faydalanabilir, çeşitli spor aktivitelerine katılabilirsiniz.
Sörf,Jet Sky,Paraşüt,Bisiklet,Banana

Spor Aktiviteleri

Grand Kaptan Otel siz değerli misafirleri için tatilinizi zinde ve mutlu bir şekilde devam ettirmeniz amacıyla, profesyonel ekibiyle çok farklı sportif eğlenceler sunmaktadır.
Basketbol,Plaj Voleybolu,Tüfek atışı / Dart,Aerobik / Su Jimnastiği,Su Topu
Masa Tenisi
Rezervasyon
Adres : Oba Göl Mevkii - 07400 Alanya / Antalya/ TÜRKİYE
Telefon : +90 242 514 01 01 (pbx) Fax: +90 242 514 00 92
E-Mail : reservation.grand@kaptanhotels.com (Rezervasyon)

0 Comments

Yorum Gönder