Cingöz Recai Dizisi Fox tv Yeni Buğra Gülsoy Resimleri

Cingöz Recai Dizisi fragmanı, Cingöz Recai Dizisi karakterleri, Cingöz Recai Dizisi kim kimdir, Cingöz Recai Dizisi oyuncu kadrosu, Cingöz Recai Dizisi oyuncuları, Cingöz Recai oyuncu 
Cingöz Recai Dizisi Oyuncuları

Cingöz Recai Dizisi fotoğraflarıKerem Deren’in yazdığı ve Peyami Safa’nın Cingöz Recai Cingöz Kafeste adlı eserinden esinlenecek olan yeni bir polisiye dizisi daha izleyici ile buluşmak için cast çalışmalarına başladı. Limon Film tarafından ekranlara getirilecek olan  Cingöz Recai Dizisinin 2016 2017 yeni sezonunda ocak ayında ekranlarda olması bekleniyor.

Cingöz Recai dizisinin erkek başrol oyuncusu olarak yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy ile anlaşıldı. Buğra Gülsoy  Cingöz Recai dizisinde başarılı bir polis olarak izleyici karşısında çıkacak.

Cingöz Recai projesinin erkek başrol oyuncusu Buğra Gülsoy daha önce Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan Aşk Yeniden dizisi ile ekranlara gelmişti.
 Cingöz Recai Dizisi Oyuncu Kadrosu
Buğra GÜLSOY(Cingöz Recai)

1982 Ankara doğumlu olan yakışıklı oyuncu Buğra Gülsoy 44 yaşındadır. Yakışıklılığı ve sempatik oyunculuğu ile sevilen Gülsoy Kıbrısta Mimarlık bölümü mezunudur. 2008 yapımı Hepimiz Birimiz İçin isimli proje ile izleyicisi karşısına çıkan Buğra Gülsoy son yıllarda Bana Artık Hicran De, Aşk Yeniden, Kuzey Güney ve Fatma Gül’ün Suçu Ne isimli projelerde başrol oynamıştır.

Cingöz Recai; Başkomiser Mehmed Rıza’yı peşinden koşturan; kurnaz, cesur, soğukkanlı, zarif, tahsilli ve görgülü bir hırsızdır.

Cingöz Recai Dizisi oyuncusu buğra Gülsoy

Cingöz Recai dizisi kadın başrol oyuncusu şuanda açıklanmadı.
 Cingöz Recai Dizisi Tanıtım Fragmanı

Fragman şuanda yayınlanmadı; bu konudaki video Buğra Gülsoy tanıtım videosudur.

Yorum Gönder

0 Yorumlar