Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi 1. Bölüm Tanıtım Fragmanı izle

Hayat Bazen Tatlıdır 1. bölüm fragmanı, Hayat Bazen Tatlıdır fragman, Hayat Bazen Tatlıdır izle, Hayat Bazen Tatlıdır oyuncu kadrosu, Hayat Bazen Tatlıdır tanıtımı
Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi
Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi
Gani Müjde tarafından senaryosu yazılan  ve Hamdi Alkan tarafından izleyici ile buluşturulacak Hayat Bazen Tatlıdır dizisi ile ilgili yeni gelişmeler var. Hayat Bazen Tatlıdır dizisi Süreç Film Star Tv’ye pazarlandı. Star Tv 2016 2017 yeni sezonun ortalarında Hayat Bazen Tatlıdır dizisini izleyicisi karşısına çıkarak. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin oyuncu kadrosuna son olarak Poyraz Karayel dizisinde Sefer karakteri ile milyonların sevgilisi olan Kanpolat GÖRKEM dahil oldu.

Kanpolat GÖRKEM böylelikle ilk defa bir komedi tarzında dizide oynacak. Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin romantik komedi tarzında olacağı ve Birce Akalay ile Ufuk Özkan’ın aşk yaşayacakları da gelen kulis bilgileri arasında.

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi tam liste oyuncu kadrosu ve karakter listesi için tıklayınız 

Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin tanıtım fragmanı ve Hayat Bazen Tatlıdır dizisinin 1. bölüm fragmanı ne yazık ki şuanda yayınlanmadı. Hayat Bazen Tatlıdır dizisi fragmanı yayınlandığında sayfamıza eklenecektir.
Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi Fragmanı İzle

Hayat Bazen Tatlıdır dizisi çekimleri şuanda başlamadığı için biz oyuncularımızın tanıtımını ekliyoruz. İyi seyirler.

Yorum Gönder

0 Yorumlar