Kanıt Ateş Üstünde 4.Bölüm Özeti 09 Ağustos 2016 Kanal D 09.08.2016

Kanıt: Ateş Üstünde, Kanıt: Ateş Üstünde Bugunku Bölümü, Kanıt: Ateş Üstünde Dizisi Kanal D, Kanıt: Ateş Üstünde Son Bölüm, Kanıt: Ateş Üstünde Yeni bölümKanıt Ateş Üstünde 4.Bölüm Özeti 09 Ağustos 2016 Kanal D 09.08.2016
Genç Bir Mankenin Ölümü, Ekibin Gündemine Bomba Gibi Düşüyor!
Kaan, Rüzgar ve Ömer arasında beklenen karşılaşma sonunda olmuştur. Ömer onların evine dengeleri değiştirecek büyük bir sürprizle gelir. Kaan için ise Rüzgar’a derdini anlatamayacağı bir süreç başlamış olur.

Rüzgar’ın kitabıyla ilgili gelişmeler Ömer’in planlarıyla beklenmedik şekilde hızlanırken; Rüzgar Ömer ve Kaan üçgeni artık yeni olaylara gebedir. Ve her biri kendi cephesinde haklı olsa da birinin mutluluğu diğerinin mutsuzluğu olacaktır.  Bu arada Kaan ile Asya arasındaki yemek de ikisini başka bir noktaya götürür. Birlikte yaşadıkları güzel akşam onları hem yakınlaştırır, hem de yeni tereddütlere yol açar. Onlar daha kendi duygularına yoğunlaşamadan araya giren cinayet ihbarı ise gündemlerini bir anda değiştirecektir. Önlerindeki vaka onları, meşhur olmaya çalışan genç kızların trajedi ve tehlikelere açık dünyasına götürecektir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar