Niyazi Koyuncu Şarkıları Dinle, Liva 2016 Yeni Albümü Full Dinle

Albüm Dinle: Niyazi Koyuncu‘nun 2016’da çıkardığı karadeniz kokan’liva‘ isimli yep yeni albümünün bütün şarkılarını müzik listesi şeklinde online şarkı dinleme keyfi ile buradan dinleyebilirsiniz. Niyazi koyuncunun liva albümünü çıkarmadan önce 4 yıl boyunca hiç albüm çalışması yapmadığı ve dolaylısıyla hayranlarının özlemle beklediği bir albüm çalışması olduğunu söyleyebiliriz.2016 nın en güzel karadeniz türkülerinden olacağı kesin gibi.

Hayranları tarafından oldukça sevilen bir sanatçı olum albümleri bir çok ülkede ve dilde oldukça yoğun olarak dinlenmekte ve dinlendirilmektedir.Niyazi koyuncu Liva etiketiyle yayınladığı bu yeni ve son albümünde çeşitli ruh hallerine hitap eden şarkılara yer vermiş bulunmaktadır. Bizler niyazi koyunccunun yeni albümündeki şarkıları müzik listesi şeklinde aşağıdaki player aracılığı dinlemeniz maksadı ile yayınlamış bulunmaktayız.
Velhasıl falanlar filanlar daha birçok övgiye yer vermek isterdik ancak büyüsü bozulasın kendiniz dinleyin istedik. Keyifli dinlemeler dileriz.






NİYAZİ KOYUNCU LİVA İSİMLİ SON ALBÜMÜNÜ DİNLEMEKTESİNİZ..

ALBÜMDE YER ALAN ŞARKI İSİMLERİ
Niyazi Koyuncu Kale Batum’i
Niyazi Koyuncu Sigara
Niyazi Koyuncu ft.Ceyl’an Ertem-Kalbime Yağan Kar
Niyazi Koyuncu Verane
Niyazi Koyuncu Yol
Niyazi Koyuncu Ayrılık

Yorum Gönder

0 Yorumlar