Nolur Ayrılalım Yeni Yusuf Resimleri Fox tv, Yusuf Kimdir (Osman Karakoç) Biyografisi

Evet son zamanların popüler dizisi olma yolunda başarılı bir yol kateden Nolur Ayrılalım dizisi ilk bölümünden itibaren her geçen gün izleyici sayısını katlayarak çoğaltmaktadır.. Özellikle dizimizde yer alan başarılı yakışıklı oyuncumuz genç bayanları etkileyerek ekran başına kitlemeyi başarmıştır.

Genç bayanların desteğini arkadasına alan Yusuf isimli karakter kimdir? Biyografisini merak ettim bende sizler gibi internetten birazcık araştırarak önemli bilgilere ulaşmış bulundum, sonuç olarak bunlarıda sizlerle paylaşmak istedim buyrun aşağıdan hayatı nasıl olduğuna dair önemli bilgilerle dolu açıklamamızı bulabilirsiniz, aşağıdaki adresden ise en yeni resimlerine ulaşabilirsiniz...

Cuma Akşamları Fox Tv kanalının üst sıralarında olan   Nolur Ayrılalım  isimli dizisi sayesinde birinci oluyor dizimizde  Yusuf  karakterini başarıyla oynayan oyuncumuzun gerçek ismi Osman Karakoç‘dur. İlk üç bölüm sonunda yeni sezonda ekranlardan olup olmayacağı konusunda net bir şey söylemek için erken bir zaman olmuş olsada bölüm sonunda aldıkları reytingleri ile yeni sezona merhaba deme şansının sürdüğünü söylemek mümkün.

İletişim çağında olmamız nedeniyle artık her yerden her daim görüntülü kayıt ve yayına verme imkanı olduğu bir dönemde tek amacı ulaşla önce çıkmaya başlayıp ardından ondan ayrılma çabasında olan ve zaman çerçevesinde yaşananların bir televizyon programında yayınlanması olan tek amacın reyting olduğu bu program için çalışan azizenin öyküsü ekranlara geliyor. Modern zamanımızın telli babası olarak görülen ulaşla çıkan kişiler ondan ayrıldıktan sonra ideal damat adaylarına kısa sürede ulaşmalarından dolayı kısa zamanda evlenmek isteyen bayanların ilk tercihi oluyor. Azize ve Ulaş’ın çıkmaya başladıktan sonraki süreç içerisinde ulaştan ayrılma çabalarına tebessüm ederken arka planda yaşananlarda bizlere yan hikayeler olarak önümüze çıkacak ilk etapda asıl sevdiği turgay bey olurken içten içe ulaştan ayrıldıktan sonra bu dileğinin gerçekleşeceğine inanan azize’nin hesaba katmadığı şey ulaşın kendisinden ayrılmak istememesi olarak ön plana çıkacak.



Reyting için yapılanların dünyasına adım atmamızı sağlayan . Nolur Ayrılalım dizisinde yer alan karakterlerden olan Yusuf senaristlerimiz tarafında karakter tanıtımı şu şekilde olmuştur. Ilgazoğlu İnşaat’ın sahibi, Kayserili bir işadamı. Acımasız, hırslı, muhafazakar ve sert bir adam. İntikam uğruna kız kardeşi Azize’yi bile sevmediği bir adamla evlendirecek kadar gözü dönmüş… Nolur Ayrılalım dizisinin ekran macerasının uzun soluklu olmasını medyapusulasi.com ailesi olarak diliyoruz.

Unutma Beni dizisinin başarılı oyuncularından birisi olan bu yapım öncesinde farklı projelerde yer almış olmasına karşın, Fox ekranlarında 2008 yılında yayınlanmaya başlayan dizi ile büyük bir çıkış yakalayan Osman Karakoç, 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimini tamamladıktan sonra Bilkent Üniversitesinde Kimya bölümünde eğitim almaya başlayan Karakoç, o dönem üniversitenin tiyatro topluluğuna katılmış, kimya bölümünü bırakmıştır. Tiyatroya olan ilgisi ile tamamen bu alana yönelen Osman Karakoç, Dil Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. Tiyatro kariyeri içerisinde çeşitli dizi, reklam filmleri ve farklı projelerde yer almasına karşın ekranlarda uzun bir süre görünmeyen Karakoç, Pandora’nın Kutusu isimli filmde canlandırdığı Mehmet karakteri ile 16. Altın Koza Film Festivalinde En İyi Yardımcı Erkek oyuncu ödülünü almıştır.

0 Comments

Yorum Gönder