Şahane Damat 6.Bölüm 09 Ağustos 2016 Star tv 09.08.2016

Şahane Damat 6.Bölüm Özeti:

Melike ilk kez tüm korkularını bir yana bırakıp Mehmet’i öptüğünde, Mehmet’in kendisini geri çekeceğini hayal dahi etmemiştir. Bu Melike için büyük bir yıkımdır, ancak onu asıl yaralayan Mehmet’in nişan yüzüğünü İlknur’a tekrar taktığını öğrenmesidir. Ve işte o anda Melike kararını verir; Mehmet’in gitgellerinden yorulmuştur, artık bu “oyun” sona ermelidir.
Mehmet ise bir yanda verdiği “söz” bir yanda Melike’ye olan hisleri arasında tamamen sıkışmıştır. Bu sıkışıklık onun her zamankinden daha agresif bir tutum takınmasına yol açar ve piyango da günün sonunda Engin’e çıkacaktır.

Gerek Cennet gerek de Tahsin, Melike’yi verdiği karardan vazgeçirmeye çalışırlar. Fakat, her şey üst üste gelmektedir ve Hayati ile Kazibe ertesi gün nişanı yapmak için çoktan sözleşmiştir bile kimselerin haberi olmadan. Mehmet’in tüm ümitlerini kaybettiği anda gelen bu sürpriz nişan organizasyonu, Mehmet ile Melike’nin arasındaki buzların erimesine sebep olabilecek midir? Acaba Mehmet yakaladığı bu son fırsatı nasıl değerlendirecektir? Peki, Melike tüm gerçekleri itiraf etme kararının arkasında durabilecek midir?

Yorum Gönder

0 Yorumlar