Ankara'da Kızılay DSİ Misafirhanesi Nerede, Adresi, Telefonu

Herhangi bir nedenle yolunuz Başken Ankara'yamı çıktı,  nerede kalacağınızı bilmiyorsanız eğer alternatifler arasına Ankara Devlet Su İşleri Misafirhanesinide ekleyebilirsiniz. Özellikle sınavlar,mülakatlar gibi eğitim amaçlı yapılan seyehatlarda bay-bayan farketmeksizin Dsi misafirhanesinde konaklayabilirsiniz.


Geçen sene arkadaşım KPSS sınavı için Samsun'dan Ankara'ya gittiğini otellerin yüksek fiyat söylemesi üzerine tavsiye edilen bu misafirhaneye telefon ile ulaştıktan sonra gitmesi üzerine uygun bir fiyata kaldığını söylemiştir.


KIZILAY DSİ MİSAFİRHANESİ NEREDE?

Adresi: Menekşe Sokak. No:22 Çankaya – Ankara
Telefonu: 0312.418 8501
Harita:
Nasıl gidilir? Kızılay Meydanı’na yakın konumda bulunan bu misafirhane, Ankara Metrosu, Ankaray ve EGO otobüsleri ile minibüsler gibi toplu taşıma araçları ile ulaşılabilir konumdadır.
Hakkında bilgi: Tam adı Devlet Su İşleri Kızılay Misafirhanesi olan bu kurum DSİ personeline hizmet vermekle beraber; restoranı bulunmaktadır. Ayrıca konukevi olarak da memurlar ve görevli personelin konaklama ve dinlenme ihtiyaçlarını gidermeye müsaittir.

Ankara DSİ misafirhaneleri rehberinden DSİ Kızılay misafirhanesi konaklama fiyatları, lokal yemek imkanları, nişan, nikah, toplantı, düğün salonu fiyatları ücret listesi gibi bilgileri edinebileceğiniz  Kızılay DSİ konukevi iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Yorum Gönder

0 Yorumlar