Bu Şehir Arkandan Gelecek Ali Simit (Kerem Bürsin) Kim? Gerçek Adı, Hayatı, Sevgilisi

Bu Şehir Arkandan Gelecek Ali Simit (Kerem Bürsin) Kim? Gerçek Adı, Hayatı, Sevgilisi, Kaç Yaşında
Evet sizlere bu yazımda Ekim ayında başlayacak dizilerden birisi olan Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizi hakkında bilgileri paylamak istedim. Dizi Star tv ekranlarında yayınlanacağı kesinleşmiştir. Tanıtım fragmanı henüz yayınlanmış değil fakat dizide yer alacak bazı ünlü oyuncuları açıklayan dizi yapımcısı Ay Yapım'dan müthiş bir dizi daha izleyicilerle buluşacak olmasının heyecanı gün geçtikce daha fazla artmaktadır.

Ay Yapım projesi olan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümleri Star tv kanalında yayınlanmasına yapılan anlaşmalar sonucu karar verilmiş olsada Star tv kanalından henüz hangi gün ve ne zaman başlayacağı hakkında bilgi verilmemiştir.

Dizide yer alacak oyuncuların tamamlanması adına çalışmaların devam ettiğini söylemek doğru olur, anlaşmaya varılan oyuncuların kalitesi ise izleyicileri diziye karşı meraklandırmıyor değil açıkcası. Ay Yapım'dan yapılan açıklamaya göre Gürkan Uygun ile Kerem Bursin ikilisi baba oğul karakterlerini canlandıracaktır. Dizinin diğer oyuncusu ise güzel oyuncu Hazal Kaya olması izleyici kitlesinde farklı bir heyecan yaratmaktadır.

Kerem Bürsin (Ali Simiht) ile ilgili görsel sonucu
Kerem Bürsin (Ali Simiht) ile ilgili görsel sonucu
Kerem Bürsin (Ali Simiht) ile ilgili görsel sonucu

0 Comments

Yorum Gönder