Bu Şehir Arkandan Gelecek Pelin (Hazal Kaya) Kim? Sevgilisi, Hayatı,Gerçek Adı,Kaç Yaşında

Bu Şehir Arkandan Gelecek Pelin Karakteri Kimdir? Sevgilisi, Hayatı,Gerçek Adı,Kaç Yaşında
Evet sizlere bu yazımda Ekim ayında başlayacak dizilerden birisi olan Bu Şehir Arkandan Gelecek adlı dizi hakkında bilgileri paylamak istedim. Dizi Star tv ekranlarında yayınlanacağı kesinleşmiştir. Tanıtım fragmanı henüz yayınlanmış değil fakat dizide yer alacak bazı ünlü oyuncuları açıklayan dizi yapımcısı Ay Yapım'dan müthiş bir dizi daha izleyicilerle buluşacak olmasının heyecanı gün geçtikce daha fazla artmaktadır.

Ay Yapım projesi olan Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinin yeni bölümleri Star tv kanalında yayınlanmasına yapılan anlaşmalar sonucu karar verilmiş olsada Star tv kanalından henüz hangi gün ve ne zaman başlayacağı hakkında bilgi verilmemiştir.

Dizide yer alacak oyuncuların tamamlanması adına çalışmaların devam ettiğini söylemek doğru olur, anlaşmaya varılan oyuncuların kalitesi ise izleyicileri diziye karşı meraklandırmıyor değil açıkcası. Ay Yapım'dan yapılan açıklamaya göre Gürkan Uygun ile Kerem Bursin ikilisi baba oğul karakterlerini canlandıracaktır. Dizinin diğer oyuncusu ise güzel oyuncu Hazal Kaya olması izleyici kitlesinde farklı bir heyecan yaratmaktadır.

Hazal Kaya hakkında biraz daha geniş kapsamlı değinmek istiyorum bu yazımda başarılı aynı zamanda güzel oyuncumuz 1 Ekim 1990 doğumludur. Dizideki canlandıracağı karakterin adı Pelin'dir Metin Mirkelamoğlu'nun 23 yaşındaki kızı aynı zamanda profosyonel bir dansçı karakterini oynayacaktır. Başarılı oyuncumuz Hazal Kaya ilk olarak Genco dizisiyle kariyere adımını atmıştır daha sonra izleyici tarafından çok sevilen başta Aşk-ı Memnu ve daha sonrasında Adını Feriha Koydum dizilerinde yer aldığı süreçte adını sıkça duyduğumuz bu oyuncuya Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisinde başarılarımızı diliyoruz..


hazal kaya ile ilgili görsel sonucu
hazal kaya ile ilgili görsel sonucu
hazal kaya ile ilgili görsel sonucu
hazal kaya ile ilgili görsel sonucu

0 Comments

Yorum Gönder