Cesur ve Güzel Dizisi Nerede Çekiliyor? Dizi Ne Zaman Hangi Gün Başlayacak?

Ay Yapım'dan yine şahane bir dizi bizlerle! Cesur ve Güzel Star tv ile anlaştı, dizinin bölümleri Star ekranlarından yayınlanacaktır. Bu ay yayınlanmaya başlayacağı bilinen dizinin henüz bir net tarih açıklaması gelmemiştir.

Star tv bu konuda suskunluğunu ne zaman bozacak hep birlikte bekliyoruz.. Dizinin nerede çekildiğini merak eden arkadaşlar için ufak bir araştırma sonucu İstanbul'un Tuzla semtinde şirin bir çiftlikte çekimleri yapıldığını öğrendik ve bu bilgiyi hemen sizlerle paylaştık..

Cesur ve Güzel dizisinin konusu ayrı bir güzel fakat daha da güzel yani dizide yer alan oyuncu kadrosunun gözler kamaştırdığını itiraf etmeliyiz. Özellikle yer aldığı son dizi olan Kara Para Aşk oyuncusu Tuba Büyüküstün bu dizide yine bizlerle olacaktır.
Cesur ve Güzel dizisi ile ilgili görsel sonucu
Diğer bir isim ise kariyerinde üstün başarılara imza atmış kızların prensi Kıvanç Tatlıtuğ'dur. Aşağıdaki Cesur ve Güzel oyuncuları yazımda kim hangi karakteri canlandıracaktır bilgisi sunulmaktadır okumanızda fayda var..

İlerleyen günlerde Cesur ve Güzel dizisi ne zaman yayınlanacağı, hangi gün ve saat kaçta olacağı bilgisine sitemizden ulaşabileceksiniz..

Cesur ve Güzel Oyuncuları;
Kıvanç Tatlıtuğ; (Cesur)

Yakışık oyuncu ve modellik yapan Tatlıtuğ 27 Ekim 1983 yılında Anada’da doğmuştur. En son Star Tv de ekranlara gelen Kurt Seyit ve Şura dizisinde, Farah Zeynep Abdullah ile başrolleri paylaşmıştır. Bu yaz ise Başak Dizer ile dünya evine girmiştir.
Cesur ve Güzel dizisi ile ilgili görsel sonucu
Tuba Büyüküstün; (Süphan Köroğlu)
Güzeller güzeli Tuba 5 Temmuz 1982 yılında İstanbul’da doğmuştur. En son Atv ekranlarında izlenme rekorları kısan Kara Para Aşk dizisinde Elif Denizer karakterine hayat vermiştir.

Sezin Akbaşoğulları ; 
İzmir güzeli olan genç oyuncu 22 Nisan 1981 yılında doğmuştur. Daha önce bir çok başarılı projede yer almıştır bazıları şöyle; Racon Ailem İçin (Sedef Ercan), Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (Eylül Fidan) ve son olarak ise Hatırla Gönül dizisinde rol almıştır.

Tamer Levent (Tahsin Köroğlu); 
Usta oyuncu 13 Ekim 1950 İzmir doğumludur. En son Aşk Yeniden dizisinde Şevket Reis rolünü oynamıştır. Dizide Koray ve Süphan’nın babasıdır.

Serkan Altunorak (Koray);
Yakışıklı oyuncu 24 Aralık 1976 senesinde Ankara’da doğmuştur. Hacettepe Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur. Son olarak Atv ekranlarında yayınlanan Evli ve Öfkeli dizisinde Tarık Sönmez karakterine hayat vermiştir.

Devrim Yakut; 

Usta oyuncu 27 Mayıs 1968 yılında Ankara’da doğmuştur. Son olarak günlük dizi olan Unutma Beni’de rol almıştır.

Nihan Büyükağaç;
Güzel ve başarılı oyuncu 28 Eylül 1981 yılında İstanbul’da doğmuştur. En son Muhteşem Yüzyıl dizisinde Gülşah karakterine hayat vermiştir.
Cesur ve Güzel dizisi ile ilgili görsel sonucu

Yorum Gönder

0 Yorumlar