Familya Dizisi Oyuncuları & Çekildiği Güneşdağı Belediyesi Nerede? Hangi Şehirde? Adres Bilgileri

Güncellendi. Evet son olarak dizimizin çekim yeri İzmir'in Ödemiş ilçesi gerçekten izleyenleri büyülemiş durumda dikkatleri üzerine çekmiştir güzelliklerin şehri İzmir.

Dizi gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu gerekse çekim yapıldığı mekanlar çok sevildi reyting sonuçlarına baktığımızda da dizi için verilen emeklerin boşa çıkmayacağı anlaşılıyor. İnşallah kalitesinden ödün vermeyerek uzun soluklu keyifle izleyebileceğimiz bir dizi olur..

Bakalım yeni bölümlerinde neler bizi bekliyor hep birlikte göreceğiz.

familya dizisi ile ilgili görsel sonucu
familya dizisi ile ilgili görsel sonucu
familya dizisi güneşdağı belediyesi ile ilgili görsel sonucu


FAMİLYA DİZİSİ OYUNCULARI

Yaşar Beyoğlu-Uğur Yücel
Beyoğlu familyasının babası, 60 yaşında... Sevabında da günahında da dürüstlüğü borç bilir. Köklü bir çınar gibi, ailesi dağılınca yapraklarını dökmüş... Şimdi çocuklarını bir araya getirmek ve onlara baharı yaşatmak için hazır.

Hava Beyoğlu-Sezer Avcı
Evin büyük kızı, 34 yaşında... Namık'ın eşi, Sezer'in annesi. Mistik konulara meraklı, batıl inançlarıyla ünlü. Babası, kocası ve oğlu arasında şefkat örgüsünü ilmek ilmek dokuyacak.

Toprak Beyoğlu-Erkan Kolçak Köstendil

Evin büyük oğlu, 30'larında... Bir tribünlerin coşkusundan bir de kalbini delip geçen ilk aşkından vazgeçemiyor. Delikanlılığın kitabını incelikle yazarken, aşkı ve aile kavramını yeniden tanıyacak.

Su Beyoğlu-Aybüke Pusat
Ailenin üç numarası... Evin tatlı, çılgın, küçük kızı. Instagram'ın like bekçisi, Twitter'ın şahsına münhasır profili... Çevresini saran olaylarla, kendi kişiliğini tanımaya başlayacak.

Ateş Beyoğlu-Murat Ceylan
Evin en küçüğü, 25 yaşında... Londra'da büyüdü ve başarılı bir fotoğrafçı oldu. Kendine güveni tam, insanlara güveni ise sıfır. Güneşdağı'nda kalbine hiç beklenmedik bir darbe alacak.

Hare Bilgiç-Cansu Tosun
Antalya'da doğdu, 25 yaşında... Babasını erken yaşta kaybetti, annesi ve kardeşiyle hayatın labirentine daldı. Yaşar Beyoğlu ile tanışması tüm hayatını değiştirecek.

Casim Yeltekli-Güven Kıraç
Güneşdağı belediyesinin başkanı, 59 yaşında... Yaşar Beyoğlu'nun eski kan kardeşi, yeni can düşmanı. Paraya, intikama ve köpüklü kahvenin gücüne inanıyor. Beyoğlu familyasıyla derin bir hesaplaşma yaşayacak.

Namık Boz-Bülent Emrah Parlak
Hava'nın eşi, Yaşar'ın damadı, 38 yaşında... Zabıta... Rüzgarı daima kendi yönüne estirmeyi seviyor. Karısı Hava'ya ve oğlu Sezer'e yürekten bağlı. Güneşdağı'nda kendisini renkli bir maceranın içinde bulacak.

Ezgi Alagöz-Şükran Ovalı

Kasabanın en güzeli, 29 yaşında... Spikerlik yaparak hayatını sürdürüyor. Babası ile mütevazı bir hayat yaşıyor. Beyoğlu familyasının gelişi, onun hayatını da kökünden değiştirecek.

Yorum Gönder

0 Yorumlar