Göz6 Almila Kimdir? İşte Benim Stilim Yarışmacısı Almila Sevgilisi, Yaşı

Göz6 Almila Kimdir, Kaç Yaşında Boy ve Kilo
Başladığı günden bu yana büyük bir ilgi izlenen Göz6 yarışması Tv8 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Eve yeni giren yarışmacılardan birisi olan Almila dikkat çeken isimlerden oldu. Almila kimdir kaç yaşında ve boy kilo konuları ekran başındaki seyirci tarafından merak edilenler arasında yerini aldı. Eleme oyunlarında ki heyecana ve evde ki zorlu yaşama ayak uydurmaya çalışan yarışmacılar araba oyunları ile taksiye çıkıyor ve sevenlerinden olumlu olumsuz yorumları alıyorlar. İşte eve yeni giriş yapan Almila hakkında merak edilenler.

Göz6 Almila Kimdir
Eve yeni giriş yapan isim olan Almila Göz6 evinin en yeni yarışmacısı oldu. Kısa sürede tanışma faslı ile kendisi hakkında bahsetmeye başlayan yarışmacı hedefinin herkes gibi Survivor olduğunu dile getiriyor. Çevresi ile uyumlu olduğunu ve tartışmalarda gerekenden fazla müdahale etmediğini böylece herkes ile arasında ki mesafesini koruduğunu söylüyor. Eve girince ilk olarak çok heyecanlı olduğunu ama daha sonra ise kızların sevecen halleri ile daha da ısındığını ve alıştığını dile getirdi.

Adı : Almila
Yaşı : 21
Boyu : 1,75
Kilosu : 56

İşte Benim Stilim Yarışmacısı Göz6 Evinde
Ekranların moda yarışması olan İşte Benim Stilim adlı yarışmada boy gösteren Almila Kuroğlu artık Göz6 evinde. Aynı zamanda Bana Herşey Yakışır adlı programa da katılmış olan Almila artık Göz6 kızlar evinde.

Hafta boyunca oynana eleme oyunları ve araba oyunlarının heyecanı yarışmacıları germeye başladı. Bulut ve Orhun arasında geçen tartışma kızlar evinde ise Meltem sorunu devam etmektedir. Alişan ise erkekler evine giren etkili ve iddialı isimlerden birisi oldu. Alişan ve Erdi arasında ki oturma yeri tartışması hala gündeme gelen sorunlar arasında.

0 Comments

Yorum Gönder