Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi Nerede Hangi Lisede Çekiliyor

Hayat Bazen Tatlıdır Dizisi Nerede Hangi Lisede Çekiliyor
Dizi idealist öğretmen Hayat’ın çalıştığı okullarda yaşadığı sorunlar ve kardeşi Gözde ile sürdürdüğü hayatını konu ediyor. Hayat Öğretmen prensiplerinden hiçbir zaman vazgeçmediği için başına gelmeyen kalmıyor...

Problemler, çalıştığı özel okuldan ayrıldıktan sonra bir Anadolu lisesinde çalışmaya başlayan Hayat Öğretmen’in peşini bırakmıyor. İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki bu Anadolu lisesinde değişik öğretmenler ve haylaz ama sevimli öğrencilerin arasına katılan Hayat ve Gözde okulda bazı dengeleri değiştirecek... Bu okulda heyecan ve hareket hiç eksik olmayacak.

Dizi Oyuncuları

Birce Akalay (Hayat)


Güzel olduğu kadarda yetenekli oyuncu 19 Haziran 1984 İstanbul doğumludur. Televizyon dünyasına 2004 yılında güzellik yarışmasında aldığı üçüncülük ile girmiştir. ilk televizyon dizisi 2007 yılında Kader ve yine aynı yılda olan Senin uğruna dizilerinde başrol oynamıştır. Ayrıca, Evli ve Öfkeli, Küçük Ağa, böyle Bitmesin, Yer Gök aşk gibi dizilerde başrol oynamıştır.

Sevda Erginci (Gözde)


 Güzel oyuncu 3 Ekim 1993 yılında İstanbul'da doğmuştur. Geçtiğimiz sezon Fox ekranlarında izlenme rekorları kıran Karagül isimli dizide Ayşe karakteri ile ön plana geçmiştir.

Ufuk Özkan (Okul Müdürü)


Yakışıklı oyuncu 11 Nisan 1975 Almanya doğumlu olan türk asıllı oyuncudur. İlk televizyon deneyimini 2000 yılında Çiçek Taksi dizisine konuk oyuncu olarak başlamıştır. Daha sonra ise 2003 yılından itibaren 2016'ya kadar aktif bir oyunculuk deneyimi vardır. En popüler olduğu dizi ise filmini çektiği Aile İşi dizisi olmuştur.

Anıl Tetik


1991 İstanbul doğumlu genç oyuncu Kadir Has Üniversitesi'nde eğitimini tamamlamıştır. 2012 yılında Survivor yarışmasında gönüllüler takımında yer almıştır.

Mustafa Mert Koç

Sosyal medyada paylaşımlarıyla bir fenomen haline gelen Mustafa Mert Koç Kıvanç Tatlıtuğ'a benzerliğiylede tahtına göz koyan yeni bir oyuncu adayıdır. 1994 doğumlu oyuncu genç kızların yeni gözdesi durumunda.

Yorum Gönder

0 Yorumlar