İlişki Durumu Evli Ayşegül (Seren Şirince) Kimdir? Sevgilisi, Yaşı, Hayatı

İlişki Durumu Evli Ayşegül (Seren Şirince) Kimdir? Sevgilisi, Yaşı, Hayatı
Show Tv kanalında yayınlanan 1. sezonunda büyük yankı uyandıran İlişki Durumu Karışık dizisi yeni sezona isim değiştirerek devam etme kararı almıştır. Geçtiğimiz sezon finalinde evlenerek mutlu bir sonla bitirilen bu diziyi yapımcılar devam ettirme kararı vererek dizi çekimlerine devam edilmiştir.

Evlilik süresince yaşanılan sıkıntıları eğlenceli bir şekilde izleyicilere aktaracak olan dizinin yeni bölümlerini merakla bekliyoruz.. Dizi oyuncularını hatırlamak gerekir diye düşündüğümden dolayıda sayfamızın alt kısmına kısa özgeçmişleriyle beraberinde dizide yer alan başlıca oyuncuları listeledik.


İlişki Durumu Evli dizisi Show tv kanalından yapılan açıklamaya göre 1 Ekim Cumartesi günü yayınlanacaktır, ilk bölümüyle izleyicilerle buluşacak olan dizinin ilk bölümünü sabırsızlıkla bekliyoruz.

İlişki Durumu Evli Oyuncuları;
Berk Oktay (Can);


Yakışıklı oyuncu 28 Ekim 1982 Ankara doğumludur. Son olarak Can Tekin karakteri ile İlişki Durumu Karışık dizisinde rol almıştır. Ayrıca Aşktan Kaçılmaz dizisinde Mardinli Berzan’ı oynamıştır.

Seren Şirince (Ayşegül);

Güzel oyuncu 1 Ocak 1991 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir.Daha önce Araf Zamanı, Aşk Emek İster (Nazlı) ve İlişki Durumu Karışık dizisinde Ayşegül karakteri ile başrol oynamıştır. Yine aynı dizinin Evli versiyonu ile oynamaya devam edecektir.

Serenay Aktaş (Ceyda);


Genç oyuncu 1 Ekim 1993 İstanbul doğumludur. Son olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Gülümse Yeter dizisine Melis Özkan ismi ile konuk oyuncu olarak katılmıştır. Ayrıca, yine Show Tv’de yayınlanan Acil Aşk aranıyor dizisinde de rol almıştır.

Anıl İlter (Erkut);


Yakışıklı oyuncu 3 Nisan 1981 İzmit Kocaeli doğumludur. Daha önce bir çok dizi projesinde rol almıştır. 2010 yılında Kanal D ekranlarında yayınlanan Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde Sedat karakteri tanınmıştır. Ayrıca Ece, Ölümsüz Kahramanlar, Gece Gündüz, Kavak Yelleri, Üç Arkadaş ve son olarak ise Atv’de yayınlanan Kara Ekmek dizisinde Ali karakteri ile ön plana çıkmıştır.
seren şirince ayşegül ilişki durumu evli ile ilgili görsel sonucu
seren şirince ayşegül ilişki durumu evli ile ilgili görsel sonucu
seren şirince ayşegül ilişki durumu evli ile ilgili görsel sonucu

Yorum Gönder

0 Yorumlar