Kırgın Çiçekler Meral (Aleyna Solaker) & Linet Vay Şarkı Düeti Dinle & Video Klibi izle

Atv'nin sevilen dizisi Kırgın Çiçekler yeni sezonda da çok konuşalacak. Yeni bölümleriyle heyecan dolu bekleyiş, merak devam etmektedir. Kırgın Çiçekler'de bu hafta ne olacak acaba sorusu diziyi takip edenlerin kafasında sürekli bu düşünce olduğunu söyleyebiliriz.

Kırgın Çiçekler dizisinde Aleyna Solaker yani Meral'ın ünlü müzik sanatçımız Linet ile birlikte söyledikleri Vay şarkısı düeti müzikseverlerin çok hoşuna gittiğini söylemek isterim. İkilinin süper ses uyumuyla birlikte ortaya çok güzel bir müzik ziyafeti çıktığını dinleyenler şarkıyı tekrardan dinlediğinden anlayabilirisiniz..

Başrollerinde İpek Karapınar (Feride), Özgür Çevik (Toprak), Biran Damla Yılmaz (Eylül), Derya Artemel (Mesude), Veda Yurtsever (Nazan), Erdal Bilingel (Tevfik), Gökçe Akyıldız (Songül), Hazar Motan (Cemre), Çağla Irmak (Kader) ve Aleyna Solaker (Meral)’in yer aldığı atv’nin sevilen dizisi “Kırgın Çiçekler”in 19 Eylül 2016 Pazartesi akşamı yayınlanan 51.Bölüm’ünde dizinin oyuncularından Aleyna Solaker (Meral Kendir), Linet‘le birlikte “Vay” şarkısını seslendirdi.




Linet feat. Aleyna Solaker – Vay – Şarkı Sözleri


“Her ayrılık zor
Bin yıldır söyler dururum
Öğrenmiyor kalp
Görüldüğü üzere durumum

İnsan biraz olsun
Akıllanmaz mı, büyümez mi?
Er geç yanardağ gibi
İçin için sönmez mi bu sinsi ateş

Vay yine mi keder
Ama artık yeter
Yine kapıda kara geceler
Vay çileli başım
Ortasında kışın iyice beter

Bu zor günler de
Elbet geçer bir gün
Herkes farkında
Herkes nasıl üzgün”

Yorum Gönder

0 Yorumlar