Star tv Esaretin Bedeli Nerede Çekiliyor ? Hangi Gün? Saat Kaçta?

Tıms Production yapımı olan şahane bir dizi çok yakında bizlerle olacak..Esaretin Bedeli dizi hakkında kesinleşen bilgileri sizlerle paylaşmak amaçlı bu konumuzu yazma gereği duyduğumu belirtmek isterim.

Büyük bir ihtimalle sonradan bir pürüz çıkmaması halinde Star Tv kanalında yayınlanmasına karar verilen Esaretin Bedeli dizisindeki oyuncularda yavaş yavaş belirlenmeye başlandı.

İlk olarak Engin Akyürek gibi kariyeri başarılarla dolu yakışıklı oyuncu ile anlaşma sağlandı daha sonra Serenay Sarıkaya'ya teklifini sunan dizi yapımcıları bu güzel oyuncu ilede aşağı yukarı anlaşıldığı duyulan haberler arasında yer almaktadır.

Esaretin Bedeli dizisi oyuncu kadrosuna yeni isimler dahil oldukça bu konumuz sürekli güncellenecektir. Aşağıdaki yazımda Engin Akyürek ve Serenay Sarıkaya hakkında kısa bir özgeçmiş sunuyoruz sizlere..

Engin Akyürek

1981 yılında Ankara’da doğan Engin Akyürek 35 yaşındadır. Ankara Üniversitesi Dil Tarih Tarih bölümü mezunudur. İlk olarak Yabancı Damat dizisi ile ekranlara gelen Engin AKYÜREK son olarak Fatmagül’ün Suçu Ne? ve Kara Para Aşk dizilerinde başrol oynamıştır.

Serenay SARIKAYA

1991 yılında Ankara’da doğan güzel oyuncu 25 yaşındadır. Lale Devri ve Medcezir gibi diziler ile ününe ün katan Seranay SARIKAYA aşkları ile de gündemden düşmemiştir. Daha önce futbolcu Arda TURAN ile aşk yaşayan Seranay SARIKAYA şimdi de Kerem BURSİN ile bir aşk yaşamaktadır.

engin akyürek ile ilgili görsel sonucu

engin serenay sarıkaya ile ilgili görsel sonucu
engin serenay sarıkaya ile ilgili görsel sonucu
engin serenay sarıkaya ile ilgili görsel sonucu

Yorum Gönder

0 Yorumlar