Yüksek Sosyete Avukat Levent Karatay (Nihat Altınkaya) Kimdir? Kaç Yaşında? Sevgilisi

Yüksek Sosyete dizisinin başarılı oyuncuları arasında yer alan daha önce bir çok dizide yer alan karizmatik oyuncu Nihat Altınkaya hakkında ufakta olsa bir kaç bilgiyi paylaşmak için bu yazıyı sizlerle paylaşıyorum.

Öncelikle nereli olduğunu merak eden arkadaşlar için kendisi Karabük'lü olduğunu belirteyim.. 1979 doğumlu olan Nihat Altınkaya söylediğimiz gibi bir çok dizide başarılı bir şekilde oynamıştır. Ekranlara hiç yabancı olmayan Altınkaya Yüksek Sosyete dizisinden önce yer aldığı diziler şu şekildedir;

Menekşe ile Halil, Kurtlar Vadisi Pusu, Dudaktan Kalbe, Yaprak Dökümü, Unutulmaz, Tozlu Yollar, Karadayı ve son olarak da Kara Ekmek Dizisinde rol almıştır.

Yüksek Sosyete dizisinde canlandırdığı karakter hakkında bilgi verecek olursam da bildiğiniz gibi Yüksek Sosyete'de Avukat Levent Karatay karakterine can vermektedir.

Levent 40 yaşlarındadır ve uzun bir Dünya Turundan dönmüş bir avukattır. İş dışında da yüksek sosyetedeki adamlarla bir alakası yoktur. Sürekli yüzünde tatlı bir gülümseme ve İronili espri anlayışı ile Süreyyayı etkilemek için çabalayacaktır.

nihat altınkaya ile ilgili görsel sonucu
nihat altınkaya ile ilgili görsel sonucu
nihat altınkaya ile ilgili görsel sonucu

0 Comments

Yorum Gönder