Aleyna Dalveren Bilinmeyenleri ~ İfşa Resimleri, Sevgilisi, Facebook, İnstagram Hesabı

Bu konumuzda kariyerinde üstün başarılara imza atan genç bir isim olan Aleyna Dalveren hakkında bilgileri size sunacağız..

Henüz 20 yaşında olan Aleyna Dalveren'in doğum tarihi: 3 Temmuz 1996'dır

Kariyerini incelediğimizde saç modelliği ve elbise modelliği yaptığını gördüğümüz manken olarak başladığı sanat serüvenine dizi oyunculuğunuda eklemiştir.

Hatırladığımız üzere Arka Sokaklar ve Umutsuz Ev Kadınları dizisinde röl üstlenen güzel sanatçımız buradaki sergilediği performansı çok beğenilmiştir.

aleyna dalveren ile ilgili görsel sonucu
Henüz çocuk yaşlarda Yataş reklamında oynayan Aleyna Nişantaşı Üniversitesinde okumaktadır.
Bir çok yerde oyunculuk ve tiyatro eğitimi alan başarılı sanatçımız aynı zamanda Bugün Ne Giysem adlı moda yarışmasına da katılmıştır.

Son olarak Türk Pop müziğine de önemli bir çalışma ile katkıda bulunmuştur, ilk olarak 2014 yılında  Hastam Çok müziğiyle her alanda kaliteli bir başarı elde edeceğini kanıtlamıştır. Seside beğenilen Aleyna Dalveren Serdar Ortaç'a ait olan Karabiberim şarkısınıda söylemiştir.

2016 yılında ise kendisine ait bir single çalışma ile gündeme bomba etkisi yaratan Havam Yerinde hit parçasıyla magazin haberlerinde ilgi odağı haline gelmiştir.

Aleyna Dalveren'e ait ifşa resimler söylentileri de kulağımıza gelen dedikodular arasında yer aldığını söylemek isterim ki henüz böyle birşey yok kendisine ait ne bir video ne bir resim bulunmamaktadır.
Aleyna Dalveren İnstagram : https://www.instagram.com/aleyna_dalveren
Aleyna Dalveren Facebook : resmi facebook adresi bulunmamaktadır.

0 Comments

Yorum Gönder