Amanda Cerny İfşa (Bilinmeyenleri) ~ Sevgilisi Kimdir Kaç Yaşında Nereli

Sosyal medya bugün kelimenin tam anlamıyla yıkıldı! Twitter'da caferlalek adlı bir hesabın Amanda cerny'e twit atmasıyla başladı her şey.Yozgatlı Cafer Lalek Amanda Cerny'e ''Yozgat'a gel seni misafir edeyim bir gün '' diye twit attı.Bunun üzerine Amanda Cerny bu adama cevap verdi ve evlenme teklifinde bulundu!


İLGİNİZDEN DOLAYI ÇOK ÖZEL İFŞA GÖRÜNTÜLERİN YER ALDIĞI VİDEOSU GERÇEK SEVGİLİSİ İLE VİDEONUN ENGELLENMEMESİ İÇİN KENDİSİNE AİT VİNE VİDEOLARI DERLEDİK ARALARDA FRİKİKLERİ VERİLİYOR DİKKATLİ İZLEYİN

Böyle olunca sosyal medyada en çok konuşulan kişiler oldu Amanda Cerny ve Cafer Lalek.Daha sonra yenge paylaşımları aldı başını yürüdü.. Dolayısıyla çoğu kişinin aklında kim lan bu Amanda Cerny? Sorusu oluştu.

ÇOK KONUŞULAN ALEYNA TİLKİ İFŞASI İÇİN
tıkla ile ilgili görsel sonucu

Bizde bu soruya yanit vermek için bu yazıyı oluşturduk. Amanda Cerny Fotoğraflarını bu yazının sonunda bulabilirsiniz. amanda cerny instagram adresi,twitter hesabı, amanda cerny kimdir nerde oturuyor yozgatın neresinde Şimdi gelin bu Yozgatlı Yengemiz Amanda Cerny'i daha yakından tanıyalım. Amanda Cerny Biyografi



İsim: Amanda Soyadı: Cerny
Yaşadığı yer: 26 Haziran 1991, Pittsburgh, Pensilvanya
Boy: 5 ft 7in (1.70 m)
Kilo: 125 lbs
Yaş : 24
Göz Rengi: Kahverengi - Koyu
Saç rengi: Kahverengi - Koyu Astrolojik
Burcu: Yengeç
Milliyet: Amerikan
Meslek:
Model Ölçüleri : Göğüs : 94 Bel : 64 Kalça : 91

Amanda Cerny ile bikinin evrimi videosu ile patladı.Daha sonra çektiği vinelar ve . mükemmel fizigi sayesinde sosyal medya da bir anda dünya çapında bir üne kavuştu Amanda Cerny.Profesyonel olarak Fitness yapıyor ve hala Vine çekmeye devam ediyor.

Yorum Gönder

1 Yorumlar

  1. AHAHAH SÜPER BU KIZ BAYILDIM YA AMANDA AMAN CERNY SEN NE GÜZELSİN KIZ SEVGİLİ OLALIM TATLIM

    YanıtlaSil