Aras Bulut İynemli Söylediği Müziği (Bu Akşam) Şarkı Dinle

İçerde dizisindeki sergilediği performans sayesinde oyunculuk kariyerinde zirveyi yaşamakta olan genç oyuncu merak edilmeye başlandı, daha önce dikkatlerimizi bu kadar fazla çekmemiş olan ünlü oyuncunun bu aralar geçmişte neler yapmış diye merak eden arkadaşlar için önemli bir bilgi paylaşımında bulunmak amacıyla bu konuyu paylaştım.

İçerde dizisinin diğer önemli oyuncusu Sarp yani Çağatay Ulusoy'un sesinin güzelliğini söylediği müzikler sayesinde biliyoruz elbette peki Aras Bulut İynemli sizce şarkı söyleyebilir mi? diye sormak istiyorum açıkcası..
Bu soruma hemen hemen bir çok kişi daha önce sesinin güzelliği fazla konuşulmadığı için kararsız kalacaktır ne diyeceğini bilemeyecektir diye tahmin ediyorum.

Yılbaşı için özel olarak düzenlenen O Ses Türkiye sahnesinde birbirinden özel ünlü isimler gönlünce şarkılar söyleyerek izleyicileri eğlendirmişlerdir.
aras bulut iynemli bu akşam ile ilgili görsel sonucu
Evet bu ünlülerden birisi de Ara Bulut İynemli yani İçerde dizisinin önemli karakterlerinden Mert'tir. Bu Akşam şarkısının söyleyen ünlü oyuncunun verdiği roportajlarda rock müziğini çok sevdiğini söylemiştir, söylediği şarkıdan da belli oluyor rock müziğine olan bağlılığı kesinlikle.

Yorum Gönder

0 Yorumlar