Cesur ve Güzel Dizisi Tuba Büyüküstün & Kıvanç Tatlıtuğ Yeni Saç İmajı 2016

Star tv kanalında başlayacak olan merakla beklenen diziden ziyade beni oyuncu kadrosunda yer alan iki büyük isim sevdiğim sanatçı meraklandırıyor açıkcası..

Kıvanç Tatlıtuğ ismini Kanal D ekranında yayınlanan seneler öncesi efsane olmuş Kuzey ve Güney dizisiyle beraberinde sevdiğimi söylemek doğru olacaktır, bu dizinin öncesinde de tanıdığım bildiğim bir isim fakat nedendir bilemem doğrusu çok merak ettiğimi söyleyemezdim. Oynadığı bu dizide canlandırdığı Kuzey karakterine bağlandım galiba bu yüzden olsa gerek karizmatik oyuncunun daha sonrasında yer alacağı projeler dikkatimi çekmektedir.
cesur ve güzel ile ilgili görsel sonucu
Diğer bir adını gördüğümde sevindiğim Tuba Büyüküstün'dür. Cesur ve Güzel dizisi oyuncu kadrosunda yer alan güzel dizi oyuncumuz hatırlayacağınız üzere Kara Para Aşk dizisinde adından sıkça bahsettik kariyerinin zirvesine ulaştığını söylemek mümkündür.

Cesur ve Güzel dizisi için farklı bir imaja bürünen bu iki oyuncunun yeni saç tarzını beğendim mi? açık olmak gerekirse Tuba Büyüküstün'ün uzun saçlı olması gerekmektedir öylesi daha farklı güzel çekici görünmektedir kendi görüşüm bu şekilde tabi ki siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında merak ediyorum doğrusu.
cesur ve güzel ile ilgili görsel sonucu

Cesur ve Güzel dizisinin yayınlanacağı tarih henüz belli değil merak eden arkadaşlara bu konu hakkında bilgi sunmak yanlış olacaktır, Star tv tarafından herhangi bir açıklama gelmedi sabırsızlıkla bekliyoruz.
cesur ve güzel ile ilgili görsel sonucu 
Dizide yer alan diğer oyuncuların kimler olduğunu merak eden arkadaşlar için bir çalışma yaparak video hazırlayıp sitemize yükledik aşağıdaki video klipten aradığınız cevaba ulaşabileceksiniz.


Yorum Gönder

0 Yorumlar