Dilan Çiçek Deniz İfşa Resimleri / Sevgilisi İnstagram Tumblr Hesabı Resimleri

Hayatımıza Miss Turkey ile inceden bir giriş yapan güzel oyuncu Dilan Çiçek Denizi şimdilerde Bodrum Masalı’nın Su’yu olarak ekranlarımızda boy gösteriyor. Kendisini daha yakından tanımaya ne dersiniz ? O zaman yazıya beraber devam edelim.
Miss Turkey'e katılmaya nasıl karar verdi?
Güzellik yarışmasına katılmak küçüklük hayaliymiş Dilan Çiçek Deniz’in... Asla egosunu tatmin etmek amacıyla katılmamış bu yarışmaya, hem doğal hem de bilgili olup güzel olunabileceğini göstermek istemiş, Miss Turkey 2014’de aldığı derece ile de bu düşüncesini kanıtlamış oldu.

dilan çiçek deniz sevgilisi ile ilgili görsel sonucu
Oyunculuğa ilk adım nasıl atıldı?
Daha yedi yaşında ufacık bir kız çocuğu iken annesinin öğrencilerine yazdığı oyunun tüm repliklerini ezberlemiş ve sonrasında lise yıllarında İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı’ nın sınavlarına girmiş, kazanmış. Üç sene boyunca tiyatro eğitimi alan Dilan Çiçek Deniz, on yedi yaşında iken Liselerarası Tiyatro Yarışması’na katılıp oyunculuk ödülü almış. O zamanlardan belliymiş gelecek vaad eden bir oyuncu olacağı!
dilan çiçek deniz sevgilisi ile ilgili görsel sonucu

Rol aldığı diziler hangileri?
Dilan Çiçek Deniz, oyunculuk kariyerinde tam anlamıyla yolun başında... İlk olarak Tatlı Küçük Yalancılar ile oyunculuk macerasına başladı. Ardından Güneşin Kızları adlı dizide rol alan Deniz, şimdiler de Bodrum Masalı’nda Su karakterine hayat vermekte.
dilan çiçek deniz sevgilisi ile ilgili görsel sonucu

Yorum Gönder

0 Yorumlar