Evleneceksen Gel Selçuk Kimdir? Geliri Talibi Sevgilisi Nereli Kaç Yaşında Ekim 2016

Evleneceksen Gel Selçuk Kimdir? Geliri Talibi Sevgilisi Nereli Kaç Yaşında Ekim 2016

Selçuk Bey 32 Yaşında Otamatik kepenk işi yapıyor daha önce evlenmemiş İstanbul’da ikamet ediyor evleneceği kişinin çarşafa giymesini istiyor.

Evleneceksen Gel Selçuk İnstagram Twitter Facebook adreslerini merak eden değerli ziyaretçilerimize belirtmek isteriz ki show tv ekranlarında yayınlanan evlilik programın formatı gereği kişisel bilgilerini paylaşmıyorlar adayların sosyal medya hesaplarına ulaşmak için arama motorlarını kullanmanız gerekebilir.
selcuk1


Star tv kanalından Show Tv kanalına transfer olan Evleneceksen Gel Programını Seda Sayan Ve Uğur Arslan birlikte sunuyorlar yayın saatinin bitiminde başlayan iki güçlü rakibinden öncesinde televizyon ekranlarına gelmesi kendi yayın kuşağında diğer rakiplerine oranla nispeten olumlu bir avantaj olarak görülmekte. Locadaki adaylarının birbirine talip olmalarının yanında televizyon ekranından görüp beğendikleri adaylara talip olarak gelenlerin mutluluklarına ön ayak olan ve evlilik öncesinde bu kişileri yönlendiren ikilimizin uyumu takdirle karşılanıyor. Seda Sayan’ın dobra yapısının halkımız tarafında kabul gören bir durumu olmasından dolayı stüdyoda kontrol genellikle kendisinde oluyor kendilerine başvuranların sıkı bir incelemeden geçtiğini belirten ikilimiz bu nedenle en çok nikahın kendi programlarında kıyıldığını dile getiriyorlar.

evleneceksen gel ile ilgili görsel sonucu
Hafta içi öğleden sonra star tv ekranlarında yer alan programın reyting konusunda sıkıntısı olmadığı aldıkları reyting başarısından belli olduğu için kendi yayın saatleri içerisinde oldukça başarılı bir performans gösteriyor. Programa başvurmak isteyenler telefon veya sosyal medya hesapları sayesinde bu isteklerini gerçekleştirebilirler. Medyapusulasi.com ailesi olarak ziyaretçilerimizin Evleneceksen Gel 2016 Loca Adaylarını izlediklerinde adaylar hakkında bilgi almak istediklerini düşünerek sizler için adaylarımızın bilgilerini paylaşıyoruz sizlerde beğendiğiniz aday hakkında yorumlarda bulunarak bu konudaki düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

0 Yorumlar