Gelinim Sensin Niğdeli Hazan Buse Doğan Talibi Sevgilisi Kimdir Kaç Yaşında

Gelinim Sensin Hazan Buse Doğan Bilinmeyenleri ~ Hazan Sevgilisi, Kaç Yaşında Nereli
Ekranların en yeni izdivaç programlarından biri olan Gelinim Senin adlı yarışma Fox Tv ekranlarında başladı. Dikkat çeken isimlerden biri olan Hazan kimdir kaç yaşında gibi detaylar merak edilenler arasında yerini aldı. Aynı evde gelin kaynana ve damat adayları yer alacak. Ebru Akel sunumu ile gerçekleştirilen yarışma da olaylar hızlı gelişmeye başladı. Kaynanalar oğulları için gelin adayları arasından sevdiklerini ve anlaşabildiklerini seçecekler. Daha sonra  ise damat ve gelin adayı bir hafta vakit geçirecek. İşte güzelliği ile dikkat çeken Hazan hakkında merak edilenler.

gelinim sensin hazan buse doğan ile ilgili görsel sonucu
Hazan buse doğan twitter ve facebook instagram hesaplarında bulunduğu paylaşımlarıyla son zamanlarda dikkatlerimi çekmektedir. facebook ve twitter hesabını programda söyleyemeyen genç güzel arkadaşımıza kim talip olacak beğenecekmi göreceğiz hep birlikte..

Gelinim Sensin Hazan Kimdir ?

İstanbul'da yaşayan ve 19 yaşında olan güzel yarışmacı Gelinim Sensin yarışmasında dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Aslen Niğde'li olan Hazan üniversite öğrencisidir.
gelinim sensin hazan buse doğan ile ilgili görsel sonucu
Adı : Hazan Buse Doğan
Yaşı : 19
Boyu : 1,80
Kilosu : 59
Doğum Yeri : Niğde

Yorum Gönder

0 Yorumlar