Gizem Kayalı Best Model Of Turkey ~ Sevgilisi Kimdir, İfşa, Kaç Yaşında

Gizem Kayalı Best Model Of Turkey ~ Sevgilisi Kimdir, İfşa, Kaç Yaşında
29. Best Model of Turkey yarışması dün itibari ile yapıldı ve kızlarda tacın sahibi Gizem Kayalı oldu. İzleyenler ve takip edenler ise Gizem Kayalı kimdir kaç yaşında gibi soruların yanıtlarını merak ettiler. Bir çok ünlü isim bu geceye eşlik etti muhteşem gecede sahne alan isimlerin arasında Şevval Sam, Derya Uluğ, Kolpa, Simge ve Buray gibi son günlerin popüler isimleri vardı. Gecenin sunuculuğunu yapan isim ise Ece Gürsel ve İbrahim Gayberi oldu. İşte Best Model of Turkey birincisi ve tacı takan isim Gizem Kayalı hakkında merak edilenler.



Gizem Kayalı Kimdir ?
Dün akşam düzenlenen 29. Best Model of Turkey yarışmasında birincilerinden olan Gizem Kayalı 1994 doğumludur. Bu başarısını dünya çapında yapılan güzellik yarışmalrı ile taçlandırmayı düşünen güzel isim İstanbul Üniversitesi öğrencisidir. Modellik yapan aynı zamanda da öğrenci olan Gizem 21 yaşında.
Gizem Kayalı Kimdir ile ilgili görsel sonucu
Adı Soyadı : Gizem Kayalı
Yaşı : 21
Boyu : 1,83
Kilosu : 55
Eğitimi : İstanbul Üniversitesi
Gizem Kayalı Kimdir ile ilgili görsel sonucu

Gizem Kayalı kendisine sorulan katılma amacını ve hedeflerini şu sözleri ile açıkladı ; '' Yarışması’na katılma amacım; Türkiye Cumhuriyeti’ni en iyi şekilde temsil etmek. Bu sadece güzellikle değil kültürle, donanımla ve profesyonellikle birleştiğinde tamamlanan bir unsur. Bu nedenle ülkeme bu ünvanı getirmek amacım. Yarı finali geçmem jürinin takdiri '' dedi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar