Gökhan Türkmen Olsun 2016 Dinle / Sözleri Sözü

Bundan seneler öncesi söylediği Gökhan Türkmen'e ait olan Senden Yana adlı şarkısının yeri benim gönlümde çok farklı bi yerdedir, o günden bu güne yeni albüm çalışmalarında ki müzikleri dinlemekteyim fakat senden yana farklıydı herzaman için..

Sözleri tam anlamıyla büyülüyor beni siz ne düşünürsünüz bilemem fakat aşağıdaki video klipten dinleyiniz tavsiye ettiğim bir müziktir.

Diğer yandan bu konuyu sizlerle paylaşmamdaki amaç müzik dünyasının başarılı isimlerinden olan Türkmen'in 2016 Ekim ayı içerisinde beklenen yeni single çalışması OLSUN şarkısı hakkında bilgiler sunmaya çalışacağız desem de malasef arkadaşlar bu konu hakkında henüz neticelenmiş herhangi bir kesin haber olmadığı için sizlerle henüz şarkının sözlerini ve dinleyebileceğiniz video klibi paylaşamıyorum. Fakat albüm çıktıktan sonra kesinlikle GÜNCELLENECEKTİR YENİ ŞARKILAR EKLENECEKTİR.

gökhan türkmen ile ilgili görsel sonucu
Gökhan Türkmen Kimdir?
1 Eylül 1983 tarihinde hayata gözlerini açan sanatçımız İstanbul'ludur. 1997 yılında ilk müzikle tanışması gitar çalmaya başlamakla olmuştur.
gökhan türkmen ile ilgili görsel sonucu

Kocaeli Üniversitesi Endüstriyel Bölümünden mezun olmuştur.

Sanatçıya ait albümler şu şekildedir;
İnstagram Hesabı ; https://instagram.com/turkmen
Facebook Hesabı ; https://www.facebook.com/turkmengokhan
Twitter Hesabı ; https://twitter.com/gturkmenmusic

Yorum Gönder

0 Yorumlar