Göz6 Bulut & Zeyd Kavga / Zeyd Bulut Kavgası / Ne Olacak / Neden Yok

Tv8 kanalında yayınlandığı günden itibaren farklı formatı ve görselleriyle çok konuşulan yarışma programı Göz6 heyecanlarla dolu yeni bölümleriyle devam ediyor.


Daha önce hatırlarsanız eğer farklı gerginlikler, tartışmalar yaşanmış ve bu boyutu çok daha büyütüp kavgaya dönüştüren yarışmacılar olmuştu, işte bunlara bir yenisi daha eklenmiştir.

Göz6 yarışmasında 24 ekim Pazartesi günkü yayınlanan yeni bölümde bu sefer kim kavga etti? Kim haklı kim haksız tartışmalarına son veriyoruz, herşeyi olduğu gibi anlatıyoruz...

Asıl merak edilen soru kavga eden yarışmacılara ne olacak ? daha önce evden uzaklaştırılıp uyarı cezası alındığını hatırlatarak haberimize devam ediyoruz, peki bu sefer kavga etmenin cezası ne olacak? Diskalifiye olacaklar mı?

Daha önce Bulut ile Orhun kavga etmişlerdi, şimdi ise Bulut yine kavganın içinde bu kez Zeyd ile tartıştı ardından sinirlerine hakim olamayan iki yarışmacının arasındaki ipler tamamen koptu, final haftası yaklaştıkca rekabet iyide iyiye kızışmaktadır.

Tabi ki bu durumda özellikle erkek yarışmacıları daha da agresif bir karaktere bürünmesine neden olmaktadır.

Bulut İle Zeyd Neden Kavga Etti ?
Yarışmanın iddialı iki ismi olan ve en başında beri pek anlaşamayan iki yarışmacı olan Bulut ile Zeyd arasında yaşanan kavganın sebebi net olarak birazdan yeni bölüm ile belli olacak. Zeyd arkadaşlarına '' Bana terbiyesiz diyen kim '' diye soruyor bunun üzerine kendisine o lafı söyleyen kişinin bulut olduğunu öğreniyor ve aralarında ki tartışma kavgaya dönüşüyor.

Yorum Gönder

0 Yorumlar