İçerde Çağatay Ulusoy (Sarp) Ela Gözlüm Ben Bu Elden Gidersem Dinle

Show tv kanalında yayınlanan yeni fenomen dizisi İçerde 4. bölümde neler olacağını sabırsızlıkla beklemekteyiz, geçen hafta ki bölümde mafya babası Celal'in böceği kim nasıl yerleştirdiğini merak etmiş bunun üzerine kayıtları izlediğinin farkındayız, peki senaristler yine bizi ters köşemi yapacaklar ?

Çünkü Sarp'ın deşifre olmaması gerekiyor dizinin hikayesini düşündüğümüz taktirde. Şöyle birşey olmuş olabilir Sarp kameranın olacağını düşünerek buna karşı bir önlem almış olarak geçmişe dönük bir sahneyle bizlere gösterebilir bu durumu ilk bölümde ki Sarp'ın müdüre silah çekmesi oyunu gibi sonradan açıklanabilecek bir ters köşe durumu düşünülmüştür.

içerde 4. bölüm ile ilgili görsel sonucu
Diğer bir ihtimal ise Sarp deşifre olacaktır, Mert ise yakında polislikten atılacaktır, Mert Celal babanın yani ait olduğu yere Sarp ise görevinin başına geçerek organize suçlar müdürüyle Celal'i bitirmek için farklı yollar seçecektir, peki bu süreçte Celal babanın Sarp ile intikamı ne olacak ?

Kısa bir değerlendirme sundum sizlere tamamen kendi düşüncem olduğunu varsayımlar üzerine söylediğimi belirtmek istiyorum.
içerde 4. bölüm ile ilgili görsel sonucu

Gelelim asıl meselemize, bu konuyu açmamdaki asıl amaç 10 Ekimde yayınlanacak 4. bölümde içerde dizisinin başarılı oyuncusu Çağatay Ulusoyun fragmanda çıplak sesiyle söylediği Ela Gözlüm şarkısını sizlerle paylaşmaktır.
Şimdilik sizlere malasef fragman videosunu ve şarkının orjinal klibini paylaşıyoruz içerde yeni bölümü yayınlandıktan hemen sonra Sarpın söylediği bu şarkının tamamını sahnesiyle birlikte sizlere paylaşacağımızı hatırlatmak isterim.

Peki bu Ela Gözlüm şarkısını kim söylüyor diye merak edip bilmeyen arkadaşlar için bu ufak bilgiyide paylaşmak istiyorum, Ela Gözlüm şarkısını başarılı sanatçımız Zara söylemektedir.

0 Comments

Yorum Gönder