Kalbimdeki Deniz Dizisi Yayın Tarihi Ne Zaman Hangi Gün Saat Başlayacak Yayınlanacak?

Kalbimdeki Deniz Dizisi Yayın Tarihi Ne Zaman Hangi Gün Saat Başlayacak Yayınlanacak?
Pastel Film projesi olan yeni dizi Fox ekranlarında bizlerle buluşacaktır. Yepyeni bir dizi oldukça iddialı kendinden emin adımlarla başarının zirvesine ulaşacaklarını dizi senaristleri başta olmak üzere başröllerini üstlenen iki ünlü isim Kutsi ve Özge Özberk'te vermiş olduğu ropörtajlar da söylemişlerdir.

Kalbimdeki Deniz dizisinde yer alan oyuncular kimlerdir, dizinin hikayesi nedir gibi soruların cevabına sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kalbimdeki Deniz ne zaman başlayacak?

Kalbimdeki Deniz ile ilgili görsel sonucu
Kutsi ve Özge Özberk'in başrolde olduğu Kalbimdeki Deniz, ilk yeni bölümü ile 22 Ekim 2016 Cumartesi akşamı saat 20'de FOX TV'de olacak.


Kalbimdeki Deniz'in oyuncu kadrosu



Dizide Kutsi ve Özge Özberk'e Yeşim Ceren Bozoğlu, Devin Özgür Çınar, Hakan Eratik, Sebahat Kumaş, Hakan Vanlı, Faruk Üstün, Batuhan Ekşi, Güzin Usta, Hazal Adıyaman, Levend Yılmaz, Hülya Şen, Nazlı Pınar Kaya, Evren Erler, Sercan Gülbahar, Serkan Altıntaş, Emre Yanık, Çağlayan Doruk Ozanoğlu ve Suat Karausta eşlik edecek.

Kalbimdeki Deniz'in yapımcılığını Efe İrvül’ün üstleniyor, senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı dizinin yönetmenliğini Aysun Akyüz Mehdiabbas yapıyor.


Kalbimdeki Deniz dizisinin konusu




Deniz bir kadının isteyebileceği her şeye sahiptir. Fakat mutlu ve refah hayatı bir gün kocası hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolunca tepetaklak olur. İki çocuğu ve yaşlı babasıyla çaresiz bir halde ortada kalan Deniz ile ona gerçek aşkı tattıracak ve hayat arkadaşı olacak Mirat’ın yolları büyük bir sürprizle kesişir.

“Bazen hayat seni en değerli incisini sunmak için okyanusun en dibine çeker.”

Yorum Gönder

0 Yorumlar