Kısmetse Olur Arif Can Kimdir? Sevgilisi, Kaç Yaşında, Elendi mi

Kısmetse Olur Arif Can Kimdir? Sevgilisi, Kaç Yaşında, Elendi mi
Ekranların sevilen izdivaç programlarından birisi olan Kısmetse Olur yeni bölümü ile yine ilgi odağı oldu. Eve yeni giriş yapan isim olan Arif kimdir kaç yaşında boy kilo gibi bilgiler ise merak edilenler arasında yerini aldı. Elenen isimlerin ardından eve yeni yarışmacılar giriyor bilindiği üzere bu hafta ise eve giriş yapan aday Arif oldu. Her hafta olduğu gibi bu haftada eleme potasına girenler ve elenen isim belli oldu. Seda Akgül sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program gündeme tartışmaları ile ve aşkları ile gelmeye devam ediyor.

Kısmetse Olur Arif Kimdir

Bu akşam elenen ismin evden ayrılması üzerine yeni giriş yapan aday ise Arif oldu. Kısa sürede hem erkekler evinde hemde kızlar evinde tanışma faslına başlayan iddialı yarışmacı kendisinden söz etmeye başladı. İddialı bir şekilde adayları tanımaya çalışan ve evde ki atmosferi arttıracak gibi görünen yarışmacı kime aday geldi net olarak açıklamadı. Dobra bir insanım bir gelin adayı için geldim zamanı gelince açıklayacağım dedi. İşletmeci olan Arif yarışmada Rabia'ya aday olarak geldi 25 yaşında.
Kısmetse Olur Arif Kimdir ile ilgili görsel sonucu

Adı : Arif
Yaşı : 25
Boyu : 1,19
Kilosu :  66
Doğum Yeri : Bursa

Aycan sorunu evde devam ediyor geçtiğimz hafta Onur ve Gökhan Aycan için karşı karşıya gelmiş ve tartışmışlardı. Onur ise hala Aycan için tek taraflı hislerine devam edeceğini dile getirdi. Aycan'a başka talip gelirse sonuna kadar savaşırım dedi.
Kısmetse Olur Arif Kimdir ile ilgili görsel sonucu

Yorum Gönder

0 Yorumlar