Kötü Çocuk (Kayra) Afra Saraçoğlu İfşa Resimleri / Sevgilisi Kimdir İnstagram Tumblr

Merakla beklediğimiz Kötü Çocuk filmi için geri sayım başlamıştır. Birbirinden değerli isimlerin oyuncu kadrosunda yer alması dikkatimizi çekmektedir.


Film karakterlerinden olan Kayra'yı canlandıracak genç oyuncu bir çok kişinin dikkatini çekmiştir, güzelliği ile başdöndüren Afra Saraçoğlu'nun özel hayatı ve özelliklerini yazımızın devamında bulabilirsiniz.
afra saraçoğlu ile ilgili görsel sonucu
Afra Saraçoğlu'nun instagram adresine gözattığımızda herhangi bir erkek arkadaşı yada sevgilisiyle çekindiği bir fotoğraf göremedim bu yüzden sevgilisi kimdir, varmıdır yokmudur ne yazık ki hiç birşey söyleyemiyorum bu konu hakkında..

afra saraçoğlu ile ilgili görsel sonucu
Afra Saraçoğlu Kimdir ?
19 yaşında olan ve hem oyunculuğu ile hemde güzelliği ile dikkatleri üzerine çekmeye başlayan Afra Saraçoğlu bilindiği üzere Özcan Deniz'in keşfettiği bir isimdir. İkinci Şans filminde Nurgül Yeşilçay'ın kızını canlandırarak oyunculuk hayatına başlamıştır.
afra saraçoğlu ile ilgili görsel sonucu

Bir ajansta kayıtlı olan Afra modellik yapmaktadır ve Adriana Lima'ya olan benzerliği ile de adından söz ettirmektedir. Özcan Deniz kendisini tesadüfen İnstagram hesabında ki fotoğraflara bakarak keşfetmiş ve kendisine mesaj atarak filminde oynama teklifi etmişti.
afra saraçoğlu ile ilgili görsel sonucu

Adı : Afra Saraçoğlu
Doğum Tarihi : 2 Aralık 1997
Doğum Yeri : Antalya
Burcu : Yay
Boyu : 170 cm
Kilo : 48 kg
afra saraçoğlu ile ilgili görsel sonucu
Afra Saraçoğlu Sosyal Medya Hesapları

Afra Saraçoğlu Twitter Adresi :
https://twitter.com/afrasaracogluu

Afra Saraçoğlu Facebook Hesabı :
https://tr-tr.facebook.com/afra.saracoglu.1

Yorum Gönder

0 Yorumlar