Rock FM 94.5 Frekansı & Yeni Yayın Programı Arıza Show, Freezone, Hayat Bilgisi

Rock Fm dinleyicileri bu habere çok sevinecek! Rock FM kurucuları yeni döneme iddialı bir şekilde hazırlanmaktadır, dinleyicilerine büyük süprizler peşinde olan Rock FM ilk bombasını duyurdu.

Zaman zaman araba kullanırken denk geldiğim radyo programı olan A-Rıza Show ile anlaşmaya varıldığını duyuran yöneticiler daha bir çok süprize hazırlıklı olun şimdiden diyerek çalışmalara devam edildiğinin sinyallerini vermişlerdir.
Rock Fm
İstanbul'da yayın frekansı 94.5 olan Rock FM, yeni yayın dönemi için kadro güçlendirme çalışmalarında mutlu sona ulaşılmıştır diye düşünmekteyim.

10 Ekim 2016 Pazartesi'den itibaren yeni bir Rock FM, yepyeni programları ve yayın akışıyla dinleyenlerin huzurunda olacaktır.
Önceden Power FM ve Alem FM 'den tanıdığımız isimler Fatih ve Ali Üstad her sabah saat 7 ile 9 arası Hayat Bilgisi adında programı sunacaktır.
Rock Fm ile ilgili görsel sonucu
Son olarak Alem FM'de yayınlarını severek takip edip, dinlediğimiz A-Rıza Show (Rıza Esendemir - Selçuk Parasayar) ise her akşam saat 18 - 20 arasında yayında olacaktır.

Cem Uçar ise uzun zamandan sonra sessizliğini bozacak yeni yayın dönemiyle birlikte Freezone adlı program için mikrofon karşısına geçecektir. Bu program ise hafta içi her gece 22 - 24 saatleri arasında Rock Fm adresinde dinleyenlerle buluşacaktır..

1 Comments: