Sena Şener Şarkıları Müzikleri Full Dinle ~ Sena Şener Kimdir, Sevgilisi

Sizlere farklı hizmetler sunabilmek adına bazı düşüncelerimi, fikirlerimi değiştirdiğimi söylemek isterim. Çok sık olmasada sizlere arada boş vaktim olduğu zamanlarda adını çok fazla duymadığımız fakat belli başlı bir hayran kitlesine sahip olan başarılı çalışmalar çıkartarak güzel sesleriyle şarkılar söyleyen genç arkadaşlarımızı yakından tanıyacağız.

Bu gün sizlere Sena Şener adında bir bayan arkadaştan bahsedeceğiz, 1998 doğumlu olan bu genç arkadaşımız en son olarak Taksim Beyoğlunda bulunan Hangart cafede sahne aldığını biliyoruz..

Yaşını gördüğünüzde şaşırdığınızın farkındayım arkadaşlar, henüz keşfedilmemiş fakat sesinden de anlaşıldığı gibi büyük ses getirecektir ilerleyen zamanlar da müzik dünyasına bomba gibi düşerse hiç şaşırmam doğrusu.

Aşağıdaki yükleyeceğimiz video 1 Saat 21 Dakikalıktır ve iddia ediyoruz Sena Şener'in büyüleyici sesinden olsa gerek play tuşuna bastığınızda bitmeden asla kapatmayacaksınız, hatta ve hatta söylediği şarkıları bilgisayarınıza yada telefonunuza indirmeyi bile düşüneceksiniz.

Şimdilik müzik kariyerine küçük konserler, etkinlikler ve çeşitli cafelerde söyleyerek devam eden ayrıca sevecen, enerjik dolu olmasından dolayı arkadaş çevresine hep pozitif yönde olumlu sonuçlar vererek hem eğlenmesini biliyor hem de arkadaşlarını mutlu ediyor.


Yukarıda ki video klipte bulunan müziklerin tamamını dinleyip tamamladın ve hala buradaysan hayırlı olsun sende bu sesin bağımlısı oldun arkadaş :) şaka bir yana benim hoşuma giden tarafı bir çok beste söylemiş aralarında Türkçe'de var yabancı müzikler de bu durum hoş olmuş tarzını farklı kılmıştır.

Sena Şener'in nerde okuduğunu, nereli olduğunu yada sevgilisi varmı yokmu merak eden arkadaşlara ne yazık ki bu konuda bilgi vermem doğru olmaz çünkü net bilgiler elimizde malasef yok.

Yorum Gönder

0 Yorumlar