Serenay Sarıkaya İkimizin Yerine Filmi İzleyenlere Güzel Süpriz Yaptı (Video izle)

Serenay Sarıkaya'nın başrölünü oynadığı ikimizin yerine adlı filmde büyük bir süpriz yaşanmıştır.

Filmin yapımcısından müthiş bir hamle ile gündem de çok konuşulan haberler arasında yer almayı başarmıştır.

Şöyle bir düşündüğüm de ise gerçekten müthiş düşünülmüş çok güzel bir süpriz buyrun yapımcıdan yapılan açıklama daha sonrası Serenay Sarıkaya'dan izleyenlere büyük süpriz videosunu izleyin.
Sosyal medyada filmin resmi hesaplarını takip eden yirmi kişi, merakla beklenen İkimizin Yerine’nin ilk on dakikasını Hillside Etiler'deki Cinecity sinemalarında izleme şansını elde etti. Türkiye’nin pek çok farklı şehrinden İkimizin Yerine’nin ilk dakikalarını izlemek için gelen seyirciler, filmin başrol oyuncusu Serenay Sarıkaya’nın sürpriziyle büyük bir sevinç yaşadı. İkimizin Yerine, vizyonuna günler kala sevenlerine sürpriz yapan Serenay Sarıkaya, başrolünde yer aldığı ilk sinema filmi adına duyduğu heyecanı ve mutluluğu da sevenleriyle paylaştı.
İkimizin Yerine ile ilgili görsel sonucu


Ayrıca arkadaşlar daha önce paylaştığım bir haberi sizlere tekrar hatırlatmak istiyorum biliyorsunuz ki Serenay Sarıkaya İkimizin Yerine - Vazgeçtim  şarkısını söyleyerek bizleri çok mutlu etmişti, şarkıyı dinlemek için verdiğim diğer adresimizi incelemeniz gerekmektedir.

Yorum Gönder

0 Yorumlar