Trt Spor Bayan Spikeri Deniz Satar Bilinmeyenleri ~ Sevgilisi Kimdir İfşa Kaç Yaşında

Trt Spor Bayan Spikeri Deniz Satar Bilinmeyenleri ~ Sevgilisi Kimdir Kaç Yaşında
Son günlerde adını sıkça duyduğumuz TRT Spor spikeri Deniz Satar kimdir kaç yaşında tüm detaylar haberimizin devamında. Sosyal medyanın yeni gözdesi olan güzel sunucu ekranlara damga vurdu ve sosyal medyada adı en çok konuşulanlar arasında yerini aldı. TRT Spor'da İlk Baskı programının sunucusu olan Deniz Satar güzelliği ve muhteşem sunumu ile dikkat çekti. Kadın sunucular arasında en iyiler arasına girmeyi başardı. Yaptığı sabah programından hayran kitlesini artırdı ve sosyal medya hesaplarında ki paylaşımları ile de adından söz ettirdi.
TRT Spor Spikeri Deniz Satar ile ilgili görsel sonucu

Deniz Satar Kimdir ?
İlk Baskı aldı sabah programını TRT Spor ekranlarında sunan Deniz Satar 1987 İzmir doğumludur. Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü mezunudur. stajını bir çok farklı kanallarda yapmıştır. Daha önce ise Şenlik Ateşi adlı gezi programını sunmuştur.
TRT Spor Spikeri Deniz Satar ile ilgili görsel sonucu

Her gün sabah saat 08:00'de TRT Spor ekranlarından İlk Baskı programı ile güne merhaba diyen izleyiciler spor ile başlıyorlar ve Deniz Satar'ı izleyerek güne merhaba diyorlar. Güzelliği ve sunumu ile kısa sürede ilgi odağı oldu.

Yorum Gönder

1 Yorumlar