Tv8.5 Yeni Uydu Frekans Ayarı Tv8.5 Frekansı Türksat 4A Ayarları

Tv8.5 Frekans Ayarları
Acun Ilıcalı'nın Spor kanalı olan Tv8,5 Spor kanalının frekans ayarlarını merak eden okurlarımız için bu haberimizi hazırladık. Tv8,5 frekansı kaç nasıl bir kanaldır tüm bilgiler haberimizde. Belli bir süredir tset yayına yapan kanal artık normal yayınına geçiyor. Spor yayınları yapılanacak kanalda NBA ve 2018 Dünya Kupası Eleme Grubu maçları olacak. Türkiye Ukrayna maçında spikerin açıklamalar ile kanalın yayın tarihi ve yayına başladığı duyuruldu. Acun Ilıcalı bilerek bu maç gününü beklemiş olabilir çünkü tüm ülke tek yürek olmuş bu maçı izliyorken yeni kanalını daha iyi duyuramaz idi. Güzel bir reklam fikri olmuş bizce

EVET SAYIN ARKADAŞLAR SİZLERE BU KONUMUZDAN TV8,5 SPOR KANALININ FREKANS UYDU AYARLARINI VERMİŞ BULUNMAKTAYIZ YAPAMAYAN ARKADAŞLAR VARSA EĞER AYARLARI RESİMLİ ANLATIM YADA VİDEOLU ANLATIM HİZMETİ VEREBİLMEMİZ İÇİN YORUM KISMINA UYDU ALICINIZIN HER NE MARKASIYSA FARKETMEZ YAZMANIZ YETERLİ ANINDA HİZMETİ SAĞLAYABİLİRİZ.

Tv8.5 Frekans
Uydu : Türksat 4A
Frekans : 12346
Polarizasyon : Yatay
Sembol Rate : 9600

Tv8.5 Spor Kanalı 7 Ekim Cuma Yayın Hayatına Başlıyor
Saran Medya ve Acun Ilıcalı ortaklığı ile yayın hayatına başlayacak olan Tv8.5 Spor kanalı büyük ilgi uyandırdı. Spor adına her şeyin yer alacağı kanal 7 Ekim Cuma günü ilk yayınına başlayacaktır. Sadece futbol değil Moto GP, Formula 1 , HBO Boks Geceleri, Wimbledon Tenis Turnuvaları da ekranlarda seyirci ile buluşturulacak.

Yorum Gönder

0 Yorumlar