Yetenek Sizsiniz Çalan Söylenen Yabancı Müzikler Şarkılar 2016 Tv8

Senelerdir yayınlanan ve popülerliğini kaybetmeyen tv kanalı yarışmalarında dikkatimizi çeken başlıca üç program vardır, Yetenek Sizsiniz Türkiye, Çarkıfelek ve Kim Milyoner Olmak İster yarışmaları yıllardır yayınlanmaktadır.

Gerçi hoş Çarkıfelek yarışması bi süre yayınlanmadı daha sonra tekrar yayına alındı, Kim Milyoner Olmak İster bilgi yarışması ise isim değişikliği ve çeşitli nedenlerden ötürü format değişikliği yapılmıştır.


Fakat Acun Ilıcalı sayesinde Türkiye'de yayınlanmaya başlayan Yetenek Sizsiniz yarışmasında juri üyeleri ve yayınlandığı kanal harici herhangi bir değiliklik olmadan yayın hayatı aksamadan devam eden programdır.


Yukarıda belirtmedim fakat ek olarak Beyaz Show'uda ekleyebiliriz bu listeye :) Beyaz Show çocukluğumdan itibaren yayınlanan ender programlardan birisidir. Nerdeyse Dede oldum :)


Yetenek Sizsiniz Türkiye'nin yayınlandığı kanallar Show tv, Star tv ve son olarak Tv8 kanalı olduğunu bunlardan başka herhangi bir tv kanalında yayınlanmadı diye hatırlamaktayım yanılıyorsam eğer kusuruma bakmayın..


Tv8 kanalında yeni bölümleriyle yeni yarışmacılarla izleyicisine eğlenceli zaman geçirmekte olan Yetenek Sizsinizde bazı arkadaşların dikkatini yarışmacıların performanslarını sergiledikleri an arka fonda çalan yabancı ağırlıklı müzikler ilgisini çektiğini söyleyebiliriz.


Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmasında çalan yabancı müziklerden bir kaç tanesini sizler için seçtik bir araya getirip topladık, sitemizde ki yüklediğimiz video kliplerden dinleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

1 Yorumlar