Zuhal Topal Hüseyin Yeni Tarkan Dans izle ~ Talibi Geliri Sevgilisi Kimdir 14 Ekim 2016

Zuhal Topal Hüseyin Yeni Tarkan Dans izle ~ Talibi Geliri Sevgilisi Kimdir 14 Ekim 2016

Hüseyin Bey 20 yaşında daha önce evlenmemiş Bursa’da ikamet ediyor Tekstil alanında aile firması var Zeynep Hanıma talip olarak gelmişti.
Hüseyin Bey Sosyal Medya Hesapları Twitter İnstagram veya Facebook hesapları özel hayatın gizliliği gereği ve evlilik programın formatı gereği paylaşılmıyor değerli ziyaretçilerimiz arama motorlarını kullanarak bu yönde bazı verilere ulaşabilir. Belkide kendisine ulaşma şansına erişebilirsiniz veya direk programa katılmak isteğinde bulunarak birebir tanışma fırsatını yakalayabilirsiniz.

Star Tv ekranlarında hafta içi her gün öğleden sonra 16:30’da başlayan evlilik programı yayınlanmaya başladığı ilk zamanlarda acaba karşısında bu kadar rakip varken başarılı olabilecekmi soruları soruluyordu lakin geçen süre içerisinde adayların yaşadıkları gündemi oluştururken locadaki atışmaların veya gelen taliplerin yaşadıkları ulusal medya’da çok sık haber yapılmaya başlayınca programa olan ilginin artmasına sebep oldu ve star tv kanalının reyting konusunda yüzünü güldürmeyi başardığını söyleyebiliriz. Program sunucusu güzel oyuncu Zuhal Topal tiyatro kökenli olması canlı yayında doğal görünüm içerisinde olmasını sağlarken sempatik tavırları ile televizyon izleyicisinin beğenisini kazanmış durumda bu sene programın en büyük ödülünü Zuhal Topal ile izdivaç finali olan 30 Haziran 2016 tarihinde locadaki adaylardan birisine ev verecekler bu büyük ödülü kazanacak olan çiftimizi şimdiden tebrik ediyoruz. Son dönemde televizyonda yayınlanan 3 programda yer alan loca adayları bilinmeyen nedenlerle diğer programlara geçmeye başlarken evlilik programını izleyenlerin bu durum karşısında şaşkınlıklarını sosyal medya üzerinden yaptıkları yorumlardan gözlemliyoruz. Televizyon başında bir adayı gördüğünüzde hakkında bilgi edinmek isteyen ziyaretçilerimizin olacağını düşünerek sizlere adaylar hakkında bilgi vermeye çaba sarf ediyoruz ekran anında anlık bir görüntü ile gördüğünüz gönlünüzün ısındığı adaya talip olmak isterseniz Zuhal Topal ile izdivaç programına telefon ederek veya sosyal medya hesapları üzerinden başvurabilirsiniz. Yapımcı firmanın sizi yönlendirmesi ile stüdyoya katılarak evlilik yolunda bir adım atmış şansına erişebilirsiniz sizin beğendiğiniz aday teklifinizi olumsuz karşılar ise stüdyoda kalarak kendinize gelecek olan taliplerinizi bekleyebilirsiniz Zuhal Topal İle İzdvaç 2016 Loca Adaylarını sizlere tanıtarak size bu bilgileri sunuyoruz adayımızın resimi ile birlikte yaşı medeni durumu yaşadığı şehir hakkında bilgilerimizi sizlere sunuyoruz medyapusulasi.com ailesi olarak gönlünüzden geçen mutluluğun en kısa zamanda sizi bulmasını temenni ediyoruz. Adaylarımız hakkında yorumlar yaparak bu konudaki fikirlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz

Yorum Gönder

0 Yorumlar