16 Kasım En İyi Benim Arya & Okhan Görüşmesi / İfşa Resimler Görüntüler Video

En İyi Benim 16 Kasım 2016 çarşamba günü Okhanı ağırlayacak olan isim bugün  ses sanatçısı ve model olan  Arya oldu perihan hanım sabahtan eve gelip tanışma faslını gerçekleştirdi kayınvalide adayının evden gitmesinden sonra arya ne kadar çok konuşup her şeye karışıyor asla ben bununla yapamam diyerek muhtemel bir arya okhan ilişkisinde olabilecek sorunlardan birisinin ne olduğunu az çok tahmin edebilirsiniz. Perihan hanım evden ayrıldıktan sonra alışverişe başlayan aryanın pozitif enerjisinin oldukça fazla olduğundan dolayı insanlarla dans etti bir motorun arkasına atlayıp markete giderek alışverişine tamamladı.

Arya malzemelerini aldıktan sonra eve gelip yemeklerini hazırlamaya başladığı sırada perihan hanım yemeklerini kontrol etmeye gelmedi dövmelerin olduğunu bu durumu beğenmediğini belirtmesi olumsuz durum olarak karşılanırken veda sırasında aryanın perihan hanımın elini öpmesi ise takdirini topladı. Diğer rakiplerinden zeynep ve maral gelirken arzu sonradan eve geldi kızlar arasındaki soğuk rüzgarlar özellikle arzunun yüzünün asık olduğu dikkatlerden kaçmazken bu durumun dün yaşanan okhan arzu görüşmesinde yaşananlardan kaynaklandığı belli oldu.

Arya okhan geldikden sonra sohbete başlarken okhan ilk intibaa olarak olumlu olduğunu hazırladığı masayı beğendiğini daha hazırlıklı bulduğunu dile getirdi.  Sohbetin ilk sorularından birisi annemle beraber yaşamak istermisin şeklinde gelen soruya şaşırdığını belirtti eğer zaruri şartlar içerisinde olursa neden olmasın başımın üstünde yeri var ama onun dışında olmasını istemem arada sırada gelsin ama yatıya kalmasını istemediğini belirtti. Okhan annesinin gelin olarak değilde kızı olarak görmek istediğini belirtirken yan odadaki kızlar arasındaki soğuk rüzgarlar bir türlü dinmeden devam ederken cuma günü hararetli bir ortamın bizleri beklediğini gösteriyor. Dövmelerini sildirirmisin sorusuna olumlu yanıt verirken okhan annesi ile birlikte yaşarmısın sorusunu diğer kızlara sorarken arzu zeynep bu isteğe evet diyerek yanıtlarken maralın sessiz kalması dikkatlerden kaçmadı. Aryanın mutfağa geçtiği zaman dövmelerimi asla sildirmem demesi şaşkınlık yaratırken bu yaşananların oyun olduğunu söylemesi yarışmayı çokta önemsemediğini gösteriyor. Arya en son ilişkisinin geçen hafta bittiğini belirtmesi ve en uzun ilişkisinin 8 ay sürdüğünü belirtmesi okhanın oldukça şaşırmasına neden oldu.

Yorum Gönder

0 Yorumlar