Çağatay Ulusoy & Diyar Onar İfşa Resimleri / Sevgilisi Kimdir Kaç Yaşında

Yakışıklı ve başarılı oyuncumuz Çağatay Ulusoy İçerde dizisinde ki performansı ile beklenen üstüne çıkması hayranlarını çok mutlu ederek kariyerine yeni bir başarı eklemiştir.

Çağatay Ulusoy'un en çok merak edilen konusu ise hayatında sevdiği birisi yokmu? Aşk hayatı ne durumda söylediklerinden yola çıkacak olursak eğer önceliği kariyeri olan yakışıklı oyuncunun herhangi bir aşk hayatına ayıracak vaktinin olmadığını söylemiştir.

diyar onar çağatay ulusoy ile ilgili görsel sonucu
 Ama bugünlerde en çok konuşulan haberler arasında yer alan olayı sizlere paylaşmak istiyoruz. Çağatay Ulusoy ve Diyar Onar aşkı gündeme bomba gibi düştü. Birlikte görünmemek büyük bir çaba harcayan ikilinin yaklaşık olarak 2 aydır birlikteliği iddia edilmiş olsada bu konu hakkında merak edilen bir çok sorunun cevabı şuana dek gizemliliğini korumaktadır.

Diyar Onar Kimdir ?
26 yaşında olan ve Bilkent Üniversitesinde Ekonomi bölümü mezunudur. Meslek olarak ise tv pogramlarında sunuculuk yapmaktadır.
 Haber sonucu için resim
Adını bundan 2-3 yıl öncesinde Milli futbolcumuz Arda Turan ile anılmıştı. Sosyete dünyasından bir çok ünlü isim ile yakın arkadaşlığı vardır. Güzelliği ile sunuculuğu kısa sürede ilgi odağı olmuştur. Son günlerde Çağatay Ulusoy ile adı aşk dedikodularına karışmıştır. Esmer kızlardan hoşlandığını dile getiren başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy ile aralarında ki aşkın detayları geldikçe burada olacak.

Adı : Diyar Onar
Yaşı : 26
Boy : 1,76
Kilo : 59
Doğum Yeri : İstanbul
Mesleği : Sunuculuk
diyar onar çağatay ulusoy ile ilgili görsel sonucu

Emirgan'da bir mekanda yanyana geldikleri ve oldukça samimi oldukları iddia edildi. Sosyal medya hesaplarında da gerekli önlemleri alan iki ismin birlikte görünmek istemedikleri ve yaklaşık 2 aydır birlikte oldukları öğrenildi. Çağatay Ulusoy daha önce yapılan bir röportajda ; "Esmer kızlardan hoşlanıyorum. Çok uzun boylu olmayacak. Gözleri anlamlı bakmalı ve büyük olmalı…"diyerek adeta Diyar Onar'ı tarif eder gibiydi.

0 Comments

Yorum Gönder