En İyi Benim Melek & Nurettin 8 Kasim 2016 Salı

En iyi benim 8 kasım 2016 salı günü nurettini bugün ağırlayacak olan isim tekvando eğitmeni melek oluyor erken kalkarak alışverişe çıkan melek hanım pozitif enerjisi ile göz doldururken alışveriş sırasında ankara havası oynayacak kadar neşeli biri olarak ön plana çıkıyor bugün et ağırlıklı bir menü yaparken tatlı olarak irmik tatlısı yapacak olan melek alışverişini marketten yaparken eğitimini aldığı spor dalından bir iki örnek gösterdi. Alışverişten sonra evine gelen ve hemen hazırlıklara başlayan melek bir süre sonra nurettinin halası geldi ve sohbete başladılar meleğin daha önce sözlenip ayrıldığını bu sohbet esnasında öğrenen hala hanım belli etmemeye çalışsada o an oluşan sessizlikten şaşırdığını farkediyoruz. Semra hanım meleğe maddi beklentileri hakkında fikrini öğrenmek isterken bu durumun kendisi için önemli olmadığını ülkemizde yaşayanların standart yaşamlarının belli olduğunu bu nedenle bazı kızlar gibi aylık on bin yirmi bin gibi rakamları çok abartılı bulduğunu söyleyerek semra hanımın takdirini kazandı. Mutfakta melek hanıma yardımcı olduktan sonra onun daha rahat çalışması için evden erkenden ayrıldı.
Diğer rakipleri olan kızlar eve geldiğinde hemen birbirilerine laf dokundurtmalar başlarken kızların mutfağa gelerek kontrol etmelerine oldukça sinirlenen melek yüz hareketlerinden sakin olmakta zorlandığını gözlemlerken yağmurun çatal isterken onu tabağın üstüne koymasını bana çatal fırlattı diyen yağmurun bu sözü diğer iki rakibini şaşırtırken melek kızların kendi mutfağında herhangi bir eksiklik bulamadığı için lafları ile kendisini sinirlendirmeye çalıştıklarını bunun farkında olduğunu dile getirirken oturma salonunda konuşmalar sırasında nurettin gelsede sizi yan odaya alsam diyerek varlıklarından duyduğu rahatsızlığı belli ederken zemine kalp şeklinde mumlar dizerken yağmur ona yardımcı olurken nagehan bunu yapma sebebini fesatlığından yaptığını söyledi. Kızların atışmaları her an biraz daha artarken melek iddalı olduğunu nurettin bana aşık olmazsa adımı değiştiririm diyerek belirtmiş oldu. Nurettin geldiğin sırada zemindeki mumları yakmaya çalışırken nurettin kapıda beklemeye devam etti.

EN İYİ BENİM MELEK ÇELEBİ KİMDİ HAYATI KAÇ YAŞINDA

Karşılamadan oldukça memnun olan nurettin ilk kez bir bayanın kendisine gül aldığını ve zemine kalp şeklinde mumlardan hoş bir süpriz yaptığını söylerken bu durumdan oldukça memnun olduğunu belirtti. Yemekler umarım yağlı değildir demesi yan odada nagehanın tepkisini çekerken dün bu durumu kendisine söylediğini belirterek cevapladı. Sofraya oturan çiftimiz sohbetin devamında çorbayı beğendiğini belirtmesi meleği memnun ederken melek tekvandoya başlama aşamasını anlatırken 20 kardeş olduğunu öğrendiğinde oldukça şaşırdı. Nurettin sporcu olmasını ve o ana kadar olan durum tahmininden daha iyi olduğunu söylerken diğer kızların yan odadan sohbete dahil olmalarına cevap veren nurettin meleğin tepkisini çekti kendisi ile ilgilenmesi gerektiğini ve onlara karışmaması gerektiğini belirtmesini zira dün nagehan ile olan görüşmesinde kendisinin konuştuğu zaman müdahale ederek konuşmasını engellediğini şuanda aynı durumun yaşanmasını beklediğini söyledi.

Yorum Gönder

0 Yorumlar