En iyi Benim Nurettin Kimi Seçti / Nurettin Finalde 11 Kasım 2016 Cuma

En iyi Benim 11 kasım cuma haftanın finalinde Yaşananlar nurettin kendisine talip olan dört aday olan Nagehan Melek Ayça ve Yağmur arasından birisini seçecek bugün nurettinin halası ve kızı duygu ile birlikte hazırlıkları yaptılar boşnak böreği yalancı tavuk göğsü ve kurabiye midye böreği şeklinde bir menü düşünürken duygu 27 yaşında diş hekimliği yapıyor nurettin ablası duygu ve halası semra hanım beraber adayları değerlendirecekler. Nurettin kızlar gelmeden dışarı çıkarak berbere giderek sakallarını kısaltırken oradaki müşteriler ile konuşmasından Nagehan ve Yağmur Melek hakkında olumlu görüşler bildirirken ayça bu dört kişiden elediği ilk isim olduğunu belirtelim tanıtım vtrsinde ayça kız arkadaşı ırmak ile birlikte gelirken mutfakta nurettin ve ayça görüşmesinden sonra evden erkenden ayrılma kararı aldı.

Eve ilk gelen isim Nagehan oldu semra hala ile sohbeti sırasında nagehanın yemeğini yağlı bulduğunu söylerken nagehan bir dahaki sefere daha yağsız yapacağını belirtti. Negahanın güleryüzlü ve şirin bir kız olduğunu söylerken nurettini ilk gördüğünde çok heyecanlandığını ve içerisinde kelebekler uçuştuğunu söylemesi evde gülümsemelerin bol olduğu anların yaşanmasına sebep oldu. Duygu nagehan için sevimli birisi derken kararı kardeşinin vereceğini söylerken bunın yüzde olarak orana vurulması durumunda yüzde seksen nurettinin tercihinin etkin olacağını beyan etmiş oldu.

Melek eve ikinci gelen olurken kapıda nurettin bugün çok güzel olmuşsun iltifatı ile karşıladı melek kapıda eve girmeden önce kendisini seçilememesi durumunda yağmurun seçilebileceğini bunun nedeni olarakta yemekleri yetişirememesine rağmen yaptığı süprizlerle şansının olduğunu dile getirirken bu durumun olma ihtimalini düşük gördüğünü nurettini kendisini seçeceğine olan inancının tam olduğunu onu seçme konusunda ise kararını şimdilik belirtmeyeceğini söyledi.

Yağmur eve girmeden önce kendinden oldukça emin bir şekilde kendisinin seçileceğini başkalarına şans vermediğini ama kendisinin nurettini seçip seçmeme konusundaki fikrini söylemeyeceğini bunun süpriz olarak kalmasını istediğini belirtti. Eve gelmesi ile birlikte melek ile atışmalarına hemen başlarken melek yağmurun şhow yaptığını söylerken semra hala işimiz çok zor diyerek bu yaşanan durumu nitelendirdi.

Ayça arkadaşı ırmak ile birlikte geldi bunun sebebi olarak arkadaşı ayçaya çok yükleneceklerini düşündüğünü dile getirirken nurettinin ayçayı tercih etmeyeceği aynı şekilde ayçanında nurettini seçmemesi gerektiğini düşüdüğünü söylerken ayça kendisi dışında meleğin seçilebileceğini düşündüğünü belirtti. Nurettin ayça ve ırmağın gelmesini kapı açmadan önce çok yanlış bulduğunu hatta o gün yaşadıklarından sonra ayçanın gelmeyeceğini düşündüğünü söylerken semra halada yiğeni ile aynı fikirde olduğunu belirtirken diğer kızlar ırmağın gelmesine tepki gösterdiler.

Masaya geçerlerken semra halanın gelen kişi sayısını dört kişi olarak tahmin ettiği için bir servis eksik açıldığı için yeni servis açarken yağmur sandalye getirmeye yardımcı olmasını rol yaptığı eleştirileri alırken nurettin masada kim daha iyi ağırladı çekişmesi sırasında nurettin ayçaya kendisini ağırladığı günlere gönderme yaparak sen bence bu sohbete katılma demesi nurettinin program sonunda elediği isimlerden birisinin olduğunu göstermiş oldu. Melek ve Yağmur arasındaki tartışmanın dozu masada bayağı bir artarken melek yağmurun birazdan cici kız rolünden çıkıp gerçek yüzünü göstereceğini söylerken semra hala vtrde diğer kızların yağmurdan çekindiğini hazır cevap olduğunu kendisini ağırladığı gün çok hanım efendi bir portre çizerken bugün kızlara söylediği sözlerden sonra böyle düşündüğünü belirtdi.

0 Comments

Yorum Gönder