Esra Erol Bahar & Şarkıcı Umut Kaya 8 Kasım 2016 Salı / Söylediği Şarkı Dinle

Esra Erol da 8 Kasım Salı günü Bahara talip gelecek olan internet fenomeni kim ? diyerek alt yazı geçildi program esnasında bu yazı dikkatimizi çekmeyi başardı ve merakla talibin kim olduğunu bekledik.

Programın ilerleyen zamanında beklediğimiz an geldi ve Bahar'ın talibi Umut Kaya olduğunu öğrendik. Umut Kaya bildiğiniz gibi özellikle Çakıl Taşları isimli dizide çalan Mor Yazma isimli şarkı ve şarkıları ile kendisini tanıtmıştı hatırlarsanız eğer.

Atv Kanalında Yayınlanan Esra Erol’da Son Dönemde Medya’da fazlasıyla yer almaya başladı locadaki adayların davranışları ve sözleri ile bir anda gündeme gelen programımızı Güzel sunucu Esra Erol sunuyor evlilik programı denilince akla ilk gelen isimlerden biri olan Esra Erol ülkemizde uzun senelerdir bu formatda yayın yapan programın öncülerinden birisi olmayı başarmıştır sanırız bundan sonrada aynı şekilde kendisi marka olmaya devam edecek geçtiğimiz senelerde doğum nedeniyle programına ara vermesinin dışında her daim yayında olan evlilik programı hafta içinde 16:20 saatlerinde yayınlanıyor

0 Comments

Yorum Gönder